Goodnight sleep

Hostmedicin & te är det bästa för mig nu. Jag bloggar imorgon och det ända jag förväntar mig är att bli frisk. Godnatt allihopa.

Tre klippningar!

Bild nummer 1.
En slarvig klippning för att få det kort!

Bild nummer 2.
Här är det klippt med sax, som ni ser har jag klippt noggrannare och fick MVG på denna klippning!!

Bild nummer 3.
Denna frisyr är det lite kortare och då har jag bara använt mig utan en rakapparat(ingen förlängare!) och en kamm. Fick bra betyg på denna också. Min frisörlärare blev imponerad!

Fredag lördag söndag

Morgon började med att C och jag åt vitlöksbröd till frukost, made a la moi! Sen nu ska jag plugga lite svenska & frisör.

I fredags möttes mamma & jag vid tekniska och tog tunnelbanan vidare mot kärrtorp där Anna bor och där gick vi in i en affär och köpte lite smått och gott, bl. a. en present till C. Hos Anna åt vi god mat och efterrätt med expresso! När vi skulle hem så träffade vi på Markus Fagervall, hihi kul att se en kändis i vardagen! Jag var helt slut när jag kom hem så jag gick och la mig.

Igår jobbade jag som sagt, gick bra. Men proppat med folk! Träffade fina människor där också. Efter det hämtade C mig och vi köpte godis och lite saker till mamma. Kvällen hände det inte så mycket utan vi var bara hemma och pratade & drack expresso, hur gott som helst!

I have to go

Är helt slut i benen. Haft en kanon dag, men jag skriver imorgon om hur dagen varit! Jag ska sova nu pusspuss

Where have you been?

Hemma idag, hade 38 graders feber, men det har blivit bättre nu så jag pallrar mig till skolan imorgon! Vi har ändå bara bild och frisör! Sen ska jag ta tåget in till stan och möta upp mamsen, vi ska nämligen möta upp morfars sambo som har en lägenhet i stan! Det kommer bli mysigt, men vi ska inte vara borta allt för länge för jag ska jobba dagen efter. 12-17. Så det blir tidigare denna gång, men då har man kvällen hemma sen, SKÖNT!

Mamma och jag skulle ta pass, tills maj och sen senare fixa visum till AMERIKA. Men när vi kommer till polisstation.. tror ni att jag har med mig legitimation då eller? Enda gången jag tänkte att jag slapp ta med mig väskan för jag skulle bara ta pass. Men visstja leg måste man ju ha och vi hann inte hem och hämta det för då hade det stängt .. ja då får vi ta det nästa torsdag. Hade fixat mig i onödan även om man inte var på topp, fail!
Efter det tog vi oss i kragen och åkte och handla på mitt jobb. Vi scannade, mycket roligare och snabbare. Nu är vi hemma och har precis ätit lite "tápas" smått och gott, prosciutto brie kex sushi päron och annat gott! Vi hörs kanske imorgon kväll om det inte blir allt för sent! BIG KISS

Jag och pappa i Romme.
Kanon mat. Där hade jag jättekort hår & ganska slitet. Fin bild i alla fall.

Lite update

Vaknade upp imorse av att jag var helt matt i kroppen och en stor huvudvärk, ni vet en sån man kan få när man har gråtit i evigheter? Jag är nog hemma imorgon också, vi har fridluftsdag men tror inte jag orkar det. Idag har jag bara tittat på teve och tagit det lugnt. Det ska jag fortsätta göra nu! Filmen igår var hur bra som helst, överraskande bra! Ni bör se Burlesque när den kommer på bio! När vi kom in i salongen fanns olika smaker av Pringles i varenda säte och en finish spray från frisörmärket Sebastian, den sprayen är med i filmen också! Fick hem 5 stycken, visar bilder senare. Det är också anledningen till att vi fick gå gratis för att det är mycket smink, hårfrisyrer i filmen! Innan filmen åkte jag, Martine och Sara in till täby c och där mötte jag upp Cajsa, Jag åt sushi och hon beställde asiatiskt. Kvällen var minnesvärd och jätte rolig! Ha en bra kväll nu så ska jag krya på mig!

Burlesque

Har precis gjort min engelska "uppsats" och väntar bara på att dagen ska ta slut. Det kommer ta ett tag innan jag kommer hem, Cirka 23.. För vi ska nämligen på bio, det är Wella som bjuder alla frisörklasserna på skolan. Det är filmen "burlesque" med Cher och Christina Aguilera. Vi får gå innan den ens har premiär, lite lyx faktiskt!

Kommer inte uppdatera mer idag, så ni får nöja er med detta! Imorgon har vi sovmorgon, TACKA GUDARNA FÖR DET!

Mercy

Kom hem tidigare idag, fick skjuts hem av Mårten. Cajsa och jag blev klippta idag. Blev nöjd, men kortare blev det allt, men mitt hår växer som det knakar! Nu lukar det mat, ska äta kyckling med ädelost mums! Annars händer det inte så mycket.

jag älskar dig


2007 hösten, eller 2008 våren

13 feb 08

Carl hade träning eller match, gav lite pussar där också

Jag färgade håret brunt och vi var fortfarande tillsammans

Sommaren 09, jag var blond igen

Sommar 09, på kräftskiva

Hemma hos mig i cam, PUSS

Jag klippte lugg och detta var höst 09

Vinter 09/10

Sommar 2010

Augusti 2010
Grekland - Aug 2010

Hello stranger, it's been way too long.

SItter på svenskan, har gjort den klart. Skönt! Idag ska Cajsa och jag klippa oss på salongen, kommer blik skönt för det behövs och så får vi se vilken tid som vi kommer hem.. hoppas innan 18, har i alla fall med mig någonting att äta. Sen efter lunch är det dags för matte B, hehehehhe får se hur det går!
Puss

Bild från innan jul, bild brist nu.

I am not a robot

Jag har precis kommit hem från C och jag ska börja skriva på svenskan. Jag måste hitta inspiration men det är nog inte så jätte svårt. Jag har inte så jätte mycket kvar. Mamma kommer hem snart efter sin yogautbildning till skolbarnen, roligt att få höra vad hon lärt sig. Men nu blir det PLUGGA!

Dreams

Nu ska jag duscha nu och sen ska jag hem till C och sova över där. vi kommer nog ha en toppen kväll. Imorgon ska jag plugga hela svenskan klart, det är mitt mål. Ha en kanon kväll nu. Puss

Skärgårds öppethus


Dessa uppsättning gjordes av mig och Cajsa igår, inför öppethus, vi hade utställning på olika frisyrer! Jag rullade lite curler också så niorna fick se lite av det. Cajsas mamma Pia, Ronny och Clara kom dit, det är alltid lika härligt! Vi gick och trosa, visade de omkring och bara hade allmänt roligt, får inte glömma att vi åt många bullar! Ja det var en minnesvärd dag.

Cajsa vågade mitt hår med trippeltången. Denna bild är dock tagen idag! Det blev fint tycker jag! Jag som alltid har rakt hår.. Innan öppet hus började så åkte vi in till täby och åt på donken och satt där i drygt en timme, gick också och strosa i affärer men hittade inget för jag har inga pengar.. får lön på tisdag! Dessutom approppå tisdag så har vi blivit bjuden på bio, hela klassen av WellA! Känns inte så fel. Nu har cajsa kommit, och vi ska plugga och göra klart svenska filmanalysen!

2011-01-09

Har precis slutat engelskan. Idag är det sista provet av matte A, yes sir. Kommer plugga mycket svenska idag och så ska jag ta det lugnt. Kommer hem sent idag, strax efter halv 18. Imorgon har vi öppet hus på vår skola! Kommer bli klockrent!

svenska

Sitter på svenskan och ska skriva min uppstats om filmen Americn history X. IGår var det 4 timmars utbildning, riktigt intressant och nödvändigt! Snart när vägen blir bar ska jag ut och köra! äntligen. Jag skulle träffat sofia idag men hon kunde inte pga plugg men jag behöver ändå plugga.. så det blir bra! vi härs senare ikväll. puss

school

SItter på engelska lektionen, men cajsa och jag ska smygtitta på solsidan, haha. Nej först ska vi vara duktiga och arbeta. Idag ska mamma och jag på handledarutbildning för körkortet. Den är 4 timmar lång men det ska gå bra om man får fika och dricka! Cajsa ska också gå, med hennes pappa. Annars händer det inte så mycket. Puss


15:24

Ena sekunden är allt bra och andra är allt rent ut sagt uppochner.

Diamonds

Jobbandet gick bra igår förutom att jag hade lite ont i huvudet men försökte dricka så mycket vatten som möjligt! Idag ska jag duscha, städa rummet och kanske åka upp på C's match. Vi får se. Just nu regnar det ute, inte så kul sen när det fryser på så man kan halka.. Ska kila nu, hej

what's up

Var hemma idag, kände mig illamående och ont i huvudet! hoppas det släpper tills imorgon eftersom jag ska worka! Men det är ju bara 5 timmar.

Nu ska jag strax iväg ner på stan.. möta upp C för vi ska bara en liten stund till Jocke & Ella, för deras dotter fuller 1 år idag! Grattis. Det blir inte mer uppdatering idag, ha en bra kväll så ska jag krya på mig!

Nya gelénaglar!

Som sagt var Wella hos oss idag, hon berätta alla olika permanenttyper. Vilket var facinerande! Hon kom från norrland och det gjorde allt mer jordnära och inte en skrytig fiskmås som kommer från stan. Hon var kanon! Jag har lärt mig jätte mycket och har mycket att se framemot att göra!
Senare gjorde vi naglarna. Tjejen som gjorde de på mig var inte den mest positiva och resultatet vart ok. Valde ingen färg utan bara naturell men ska välja färg nästa gång! Nu ska jag plugga lite frisör, har litet prov imorgon på det. Sen blir det godis och julplundring! GODNATT



12/1

Jag är slut trött lite besviken just nu. Men tur jag har min pojkvän här! När jag kom hem var jag trött eftersom vi fick springa som galningar till bussen men det var tur vi hann..! Träffade Victor på bussen, det var kul! Sen fick vi kuta till stadsbussen. Helt slut när man kom hem. Cajsa och jag bokade tid för klippning den 24e super skönt! Sen imorgon blir det att fixa naglar med henne också! Får se om det blir fransk eller ej! Bilder kommer imorgon!
idag hade vi bara teori i frisör, men det var ändå nödvändigt! Imorgon kommer Wella till oss 09:00-12:00 och vi ska prata om permanent, spännande och se hur det kommer gå. Vi har sovmorgon imorgon det är skönt! Förhoppningsvis kanske Cajsa och jag köper godis, eller så blir det fredag! Ha en bra kväll.

17:31

det är inte mycket som har hänt idag, gått i skolan och nu är jag hemma, väntar på att mamma ska komma hem,så att vi kan äta. Jag känner hur magen börjar kurra! Hur som helst blir det kycklingklubbor, klyftpotatis & tzatsiki! Puss

smarriga mackor

Mackorna blev ljuvliga! Jag tog banan/curry och andra parma/tomat. Goodiegoodie. Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, hoppas inte burret låter i väggen nu, jag blir snart hjärntvättad. Ska upp 05:30 imorgon, HEJ KORTA SOVMORGON!
Ett nytt köp idag blev en ny foundation..
C är nu på match i Uppsala och håller tummarna för honom (Y)(Y), Jag har lovar mig själv att jag ska gymma i veckan, men vilken dag?! Glöm dina problem idag, det kommer nya imorgon. Godnatt!


SVEA

Mamma hade varit ute på egna uppdrag på stan och då kom hon hem med denna långkallingar! Hur ljuvliga är de inte?! Jag nämnde förut att jag ville ha såna här, och så köper de dem! Tack så mycket.



Just sitter jag i mina nya långisar och har tittat lite på oc, vi ska göra varma mackor strax!
Första skoldagen efter lovet. Känns fortfarande segt att gå i skolan nu. Men jag har flera saker som vi ska göra i skolan, att se fram emot. Matte A är snart färdig, ska sista provet nästa vecka. Men mest av allt ser jag fram emot torsdag, fixa naglarna med cheyerna! Nu ska jag fixa mackorna! HEJSVEJS

Årets semlor!!

Årets första semlor. Mamma och jag var busiga och tjuvstartade! De blev oemotståndliga!


12:39

Sitter i matsalen och väntar på att engelskan ska börja, så vi kan sluta någon gång. Jag ska ner på stan med mamma, till garnaffären för mormor ska sticka en pippitröja åt mig, TACK! Sedan ska jag handla lite smink osv. Jag är jätte hungrig. Det var inte alls god mat i skolan.

Time to be social right now. Ciao

The OC

Nu håller jag på att ladda ner The OC, säsong 1. Det va så länge sen och den har slutat gå på teve, hade tänkt att ladda ner alla säsonger från serien. Idag blir det bara en slapp dag. Skolan börjar imorgon, och jag är inte direkt taggad. Men saknar frisör.. och mina goda vänner. Det kommer hända mycket nu i veckan må jag säga!
& på tal om frisör så blev pappa nöjd med sin frisyr som jag klippte! Ska ta en före/efter bild nästa gång, PROMISE.
Mamma tar en fika hos Elen, så jag ska ta och göra en fika till mig nu!

Ha en bra eftermiddag!



lite av julklapparna

Provsmak på några av mina julklappar!

Britney Spears parfym, Radiance.

iFrogs hörlurar! De är superbra, kunde inte bli bättre! OBS! fungerar bara till iPhone, iPod och blackberry!

Fin klocka! Jätte nöjd

Detta fina smycke fick jag av morfar när vi var där. Däremot fick jag ingen kedja till, men han skulle skicka en för han hade inga hemma! Mamma fick en likadan där det står : Sussi. Tack morfar!

7 januari

Hemma hos morbror! kusin vitamin, som jag inte sett på ett tag

Kusin Scott och C spelar något på xbox där man fightas!

Efter fikat hos morbror & co. Åkte vi hem till morfar

Jag fick för mig att jag skulle hoppa..

Ett fint kort som jag tog på C

katten Lowe

Och tillslut , lite mer släkt!

Hemma

Lovar en bra bloggning imorgon! Är nu för trött efter dryga nio timmars bilresa, herregud jag har träsmak där bak!
Men resan gick bra ändå! Vi fick vara med om galna lastbilschafförer, mycket snöfall och regn! Nu ska jag äntligen krya ner i min egna säng! godnatt!

Är hos morfar i föllinge

Det har varit full fart på C, mamma och mig idag! Först åkte vi till min morbror och träffade kusinvitamin! De har jag inte sett på ett tg kan man lugnt säga. Vi har fotat men kan lägga uppsenare för nu bloggar jag från min iPhone! Sen efter fikat hos morbror så for vi till Morfar & Anna, fick en super fint halsband av morfar som han gjort! Kommer bild!!
Vi spenderade resten av kvällen i soffan med god Anton Berg choklad och såg på säsongspremiären av Let's dance! Jag glömde också mitt nya headset hos mormor, får hämta det imorgon.. Nu ska jag hoppa i säng! hoppas uppdateringen duger utan bilder!

En dag i Östersund/Edsåsdalen

C skrev på bildrutan till moi

<- vänster Rolf. Höger Åke ->. Åke fyllde år så vi åkte dit och tog fika och kaffe! Grattis


Kicki, mammas moster. C och jag som blundar..

Mammas moster, mormor och min egna mamma!

Här åkte vi ca 1h 15 min från Ösund, till Edsåsdalen, detta är mormor och Rolfs husvagn. De har byggt en stuga ihop.
Detta är så väldigt vanligt här! Kallas Spiketält!

Senare gick vi in i Grillkåtan! Och jag blundar här också

Här eldas det korv för fullt!

Slutar med en bild på mig och mamma, SNYGGA! haha. Denna bild blundade jag i alla fall inte!


Ha en bra kväll, vi ska äta tacoköttfärs m.m! HEJDÅ

Tragus piercing


Då var det bestämt!!

Big city bright lights

Troligtvis kommer jag inte kunna uppdatera så mycket när jag är borta, men jag ska försöka via min iPhone eller mammas dator! men som sagt, kameran är nedpackad! Dessutom så åker vi ganska tidigt imorgon så vi kommer fram! Hon bor ju trots allt i Ösund.

C & jag tittar lite på J.Bond och jag ska packa nu, hehe har varit dålig på det idag måste jag erkänna.
Vi hörs mer i veckan hoppas jag. Ha en kanon kväll.



Besöks rekord idag!

I ran downtown

Idag var det ganska kallt må jag säga, nu tycker jag att det borde bli lite mildare och mindre molnigt, det har inte varit många dagar som det har varit sol, och solen ger mycket energi.
Nu ska jag klippa pappa, ciao

creat it

Allt som jag planerade blev någon timme försenat! Nu ska jag skynda mig och duscha! Jag vill ut och fota, men måste ladda kameran.

inspiration

Saol beo


Foto á la moi

Come to believe

...fan jag måste städa på rummet. Jag har inte haft någon ork alls idag till det. Idag har det varit en lugn dag. Tittat på skidor, ätit god mat och efterrätt. Jag har dessutom gjort en annan efterrätt som vi ska äta imorgon! Hoppas jag får tid att träffa Sundström imorgon, behöver nog babbla av mig som jag alltid gör..

Gå upp: 09:00
Städa rummet: 09:40- högst 11:00
Duscha, fixa mig: 11:00-12.15
Fixa packlistan och börja packa 12:15-13:00
Mellan 13:00 och 18:00 ska jag planera och göra någonting, för senare på kvällen ska jag umgås med min kära familj och pojkvän. Eftersom vi ska iväg och andra saker händer.

Jag blir allt för tokig på mitt hår. Vill klippa det jämnlångt men hur kort kommer man inte få då? och dessutom bestämmer jag att jag och Sundström ska boka klipptid så fort skolan startar igen. Loven går snabbt, begriper inte. Men om man ser från mitt perspektiv har jag ändå tagit mycket vara på lovet måste jag medje. Tur att vi har bokat hos hud och fixa naglarna, det lyser upp denna månad!



update

ny design snart!

Upp upp och IVÄG

Snart åker vi upp till min mormor och sedan till morfar. Kommer bli mysigt, det är långt dit men det är värt det. Vi ses nästan aldrig och då ska vi ha lilljul. C ska också med. Tar såklart med mig system kameran! ;)

I can hear it

Nu väntar jag på att C ska komma.. det verkar ta längre tid än vad han sa. Idag ska jag bara ta det lugnt. Mamma och pappa har åkt till Bauhaus och jag stannade hemma. Kunde inte riktigt somna om inatt, kanske var kaffet som jag drack sent, hehe.

Igår var Farfar och han sambo Ann-Charlotte. Det var riktigt mysigt. Vi åt gott kött och gino som efterrätt kunde inte bli bättre! Fick pengar i julklapp, som går direkt till kassan till USA! Tack så mycket. Om mindre än 5 månader
far vi!

Dessa dagar som jag inte skrivit någonting har jag fikat med Sofia en dag, och Cajsa en annan. Jag har shoppat lite.Träffat min man några få dagar. Bara varit hemma också, varit med min underbara familj. Käkat på tok för mycket choklad. Jag har bakat mer tryffel, jobbat ett antal dagar och bara njutit av jullovet!

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0