2011

Tjugohundraelva, snart är vi redo.

sum'

Brun var man ju i somras, och detta är innan grekland.. saknar min bränna


Snart nyår

Oj jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Riktigt dåligt bloggande är ett erkännande.. Romme blev det inget, ingen snowboardåkning. Men jag är nöjd ändå! Fick fina julklappar och haft mysigt folk hemma här! Imorgon är det nyårsafton men har inte bestämt mer än vad jag ska ha på mig, allt får bestämmas imorgon har jag själv bestämt..

Innan jullovet började bokade tjejerna och jag en tid hos Hud i skolan, vi ska få fixade naglar. Vi elever får ett bra pris och jag ska nog ha såna naglar hela terminen ut! Det är så extremt fint.
Jag har försökt fixa mina naglar ikväll. KÄndes som om jag var tvungen nu innan nyår!



Dessutom så i måndags så var jag mamma och pappa På G och åt extremt god mat där. På denna bild är det min rätt som jag beställde, hette "oxfilé toast"!

Jobbet

Sitter på jobbet igen. Fick jobba idag också. Men jobbar bara till två så det är lugnt! Senare ska jag städa och köpa en bingolott! Vi har bestämt att vara med på uppesittarkvällen, haha! Det kommer bli god nat och mys! Ha en bra kväll för det kommer jag ha! ;) puss

Två dagar kvar

Nu ska jag snart äta plättar och jag börjar jobba 18:00. Kommer vara helt slut ikväll, men så är livet. Vi har fått lov idag, vilket är underbart! Alla julklappar är köpta och inslagna, nu inväntas bara julafton, då jag ska jobba.. men också öppna massor av paket!
För det andra så är jag helt slut! och vill gärna bara gå och lägga mig, men då kommer jag inte orka någonting sen. Dessutom är det sista delen av "Morden i Sandhamn" som mamma måste komma ihåg att spela in. Annars blir jag tokig.
Bild på mig och C i stan på café bellmans. Det var i höstas, när vi precis håller på att ge varandra en puss. Ser kul ut!

snart jullov

Började 13 idag. Åkte in med Sara till Berga och gjorde ett matteprov och sen åkte hem igen, kändes onödigt, men så var det i alla fall. Sedan när jag kom hem fikade jag mjukpepparkaka som mamma hade bakat, hur gott som helst.

Imorgon är det halv dag och innebär att du slutar 11.30, någonting sånt. Det blir fika och mys lektioner, helt ok. Men lite surt att gå tll den 22a. Dessutom ska jag jobba imorgon och det lär vara mycket folk. Nu ser jag på Morden i Sandhamn och ska sedan duscha & gå och lägga mig.

Vi hörs!

En fin bild på mig och pappa, precis när snön kom.

101220

Jag sover hemma hos C inatt också. Eftersom jag börjar 13 imorgon och tar 11:40 bussen. Vi ska se "morden i Sandhamn" den verka bra! Senare ska C träna och jag vara här. Nu är det dags för kycklingsallad!

Carls place!

Ligger hemma hos Carl och vi ska strax sova! Roslagen vann med 9-3, grattis!;) sovgott puss

Jobba

Nu sitter jag på jobbet och ska strax börja! Känns som om det är söndag idag, och jag vill bara att dagarna ska gå snabbt så attmab kan få jullov! Ikväll kommer jag senare bara ta det lugnt. Sen imorgon tagga för art titta på hockey match! Och på måndag börjar jag 11:30 vilket är underbart! Ha en bra kväll! Puss

Klä granen


Mamma försöker att sätta i granen i foten och sedan veckla ut grenarna

Toppen av granen är på plats! och alla grenar är utvecklade!

Då var lamporna på också!
En liten puss bjöd vi på också.

När vi klätt granen satte vi på stjärnan.

Där var allt klart, med lite paket under! ;)

Ett Glas

Vi fyra var på ett Glas igår. Vi firade att terminen snart är slut och jllovet väntas. Det var super gott. Jag beställde in Glasets Toast, som alltid. Efter det hämtade C mig och vi åkte till coop och köpte Ben&Jerrys! Fira lite när vi varit tillsammans i 1 ½ år! Vi tittade också på "My sister's keeper", det måste nog vara en av de bästa filmerna jag sett!


Inpackning

Just nu har jag en hårtork och har inpackning i håret. Snart ska den sköljas! Idag har vi lärt oss att klippa med kniv! Och Jag blev väldigt glad när jag fick reda på att jag fick MVG- på matte provet, haha. Men vi har faktiskt lätta prov, nästa termin ska jag ju börja med matte B. Men vi hörs senare! Puss

Bullbak

Hemma hos Cajsa place. VI har bakat lussebullar, karndemumma/kanel/vaniljbullar! Det har varit full av skratt.
Mer kan jag inte uppdatera idag för nu ska vi fika med te och BULLAR. HEJSVEJS!

Säsongsavslutning DB

Nu ligger jag i soffan och ser på säsongsavslutningen av desperate housewives, spännande! Egentligen borde jag sova med C kommer ändå sen efter hans träning! Vi började 10 idag, hur skönt som helst! Efter skolan gympade jag med Fia, det blev hårdträning för mig, är slut menska gymma på tors också! Imorgon har vi matteprov och föredrag om dödshjälp! Önska mig lycka till!

Lucia 13/12

Mamma och jag gick på stan efter jag kommit hem från skolan. Vi fick i skolan i 4 timmar, varav 1 timme rast! haha. Jag köpte en present till henne och sen så köpte jag ett pannband! Tyckte det var jätte fint. Men det var lite sönder, en öggla så jag fick -30% på den. Jag hade tänkt att ha den imorgon. För imorgon ska jag gymma sen gympa efter plugget. Vad skönt det kommer bli. Carl kommer hem hit och sover sen imorgon, för han skulle också gymma, han får antagligen vänta på mig men det skadar inte! Snart är det Lucia på tv vilket vi ska se på!


Grattis Malin, idag fyller du 22! Ha en kanon kväll

Nu har vi svenska

Skönt att vi slutar 12:40 idag. Jag och cheyerna ska ta tåget till stan och sen ta 676 hem då. Dessutom har vi skjutit upp föredraget till onsdag. När vi kommer till norrtan ska cajsa och jag gå på stan, jag ska titta på ett pandband till mig! Ha det bra. Vi hörs senare. Puss på ett tag!

Grattis Malin i förskott!







Present till Malin

11 dec

Idag har jag bara sovit, slagit in klappar och ska strax äta plättar! Dålig uppdatering jag vet. Ska ta med kameran imorgon när vi ska till kusinvitamin! Ha en bra kväll ;) puss

Jay vs Minnah

Idolgenrepet var hur bra som helst! Skämtsamt och många roliga tabbar, vilket blir mer avslappnat än riktiga finalen! Just nu har jag precis klippt C och nu ska vi se resultatet på idol! Jag måste erkänna att vinnarlåten som Minnah's sjöng passar som 'handen i hansken'! ;) nu ska jag läsa igenom mitt föredrag sen sova, ska upp tidigt in till Norrtälje för C ska ha samling 07:30 och sedan vidare till Åland, fast jag följer inte med. Ikväll har jag och älskling myst och ätit god mat, pizza från Roni! Idag är det 2 veckor till jul, gud vad jag längtar. Jag älskar när släkt och familjen träffas! För att vår släkt är så bra! Apropå det så ska vi till min kusinvitamin på söndag, fast hon fyller år på lucia;) det kommer bli kul! Ha det bra! Puss

Idol genrep

Nu är det så att jag vill berätta någonting riktigt roligt som kommer hända ikväll! Sara Hedin i min klass har nämligen fixat gratisbiljetter till genrepet på idol till hela klassen!! Så vi ska först in till stan och julhandla och sedan åka till GLOBEN! detta kommer att bli kanon ;) jag måste lugna ner mig, haha alldeles för uppspelt! Jag berättar sen hur det var! Puss på ett tag

Glitter mixed with rock & roll

Då var svenskan mailad och klar! Blev ändå ganska nöjd faktiskt! & nästa vecka är att prata det muntligt. Nu ska vi laga mat sen blir det en varm dusch, man är frusen när det är 11 minusgrader ute!

BIG KISS

Haha, snygg!

Film Review

Sitter på engelska lektionen. Snart klar med min Film Review. Vi skriver om Twilight, hehe. Den har man juj sett några gånger.
Varken Sara eller Cajsa kom idag, så fick åka bussen själv, på tal om buss var det cirka 30 grader på den jag åkte med till Berga.. Kul när man stiger av att man fryser ihjäl, haha. Tur att Emmy är här i skolan! I eftermiddag skulle jag egentligen gympat men sofia är förkyld, så jag ska gymma imorgon istället. Jag måste ändå hem och leta efter min frisörbok som alltid försvinner dagen innan vi har prov..

..Krya på er Sara och Cajsa
<3

Don't be afraid to try

Gårdagen var kanon. Vi bakade småkakor, knäck, tryffel, ischoklad och glöggkola! Efter några timmar drog Emmy och Sara från Cajsa medan jag stannade kvar och åt middag där, vilket var hur mysigt som helst. Vi pratade om allt i allo. Sedan drog jag hem och mamma mötte mig, det var snällt.

Idag är vi lediga vilket är underbart! Det snöar ute förfullt men det är braa cirkus 0 grader! Igår städade jag hela min garderob, vilket behövdes, har skjutit upp det alldeles för många dagar! Nu hade jag tänkt att börja fixa mig, och klä på mig. Sen så ska C komma hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra men han ska i alla fall sova här i natt.


c


101205









Julgodis 2010

snart kommer cajsas mamma och hämtar mig, VI SKA BAKA JULGODIS!
Jag har med kameran, lägger in bilder ikväll


CARL KOMMER HEM IDAG, JAG HAR SAKNAT HONOM SOM EN TOK

Slideshow


videoinlägg

För att jag aldrig har videobloggat förut. Men nu tänkte jag testa! NJUT, haha.

HAHA GUD,

Myskväll med Cajsa

Snart kommer Cajsa hit. Vi ska se på idol tillsammans, vem åker ut? Olle Minnah eller Jay? Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna.. eftersom Jay var min favorit, men nu håller han på att ta droger, och sånt är inte OK! Musikföredraget gick bra! Och fick VG på min klippning och VG på fön! KANON! Anette sa: "Riktigt bra! Om det hade varit en kund hade den blivit riktigt nöjd" ;)

Mamma och jag har redan förberett efterrätten för att det är ingen som kommer orka göra det i pausen på idol, haha! Alla är lika trötta. Imorgon blir det jobbet för mig men innan dess ska jag fixa saker!


Massor av frukt med vit choklad över! IN I UGNEN!

Fika med Sofia

Efter en hel dag frisör i skolan, så är jag hemma efter 14 timmar, haha! Jag har varit med Sofia på stan och vi fikade, det var så otroligt mysigt! Hon och jag har bestämt att vi ska gympa nästa vecka! Jag trivs i ditt sällskap Sofia! Sedan köpte jag en julklapp till mamma, som hon kommer älska! Dessutom så har jag tagit hem balsam från skolan, vi beställde på INZO! Dessutom, så ska jag handla Carls present imorgon, hihi.

Musikuppgiften är klar! Ska ha föredrag om Lady Gaga imorgon, spännande!
Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig inte så fräsch med tanke på hur mycket det snöade i eftermiddag, och hade ingen luva för huvudet. Men ibland så är snö underbart!

Ha det super!

Snygging, kom hem nu. I miss you

Cha cha nu är vi här igen

Cha cha , Sara Emmy och Julia här! Vi sitter i salongen och har precis klippt ökade längder. Nu ska vi njuta av en riktigt lyxig och kreeemig oxpytt. CHA CHA

STYLE MASTER , värme skydd! Som vi använder.


Hej mitt vinterland

Lyssnar på julmusik och njuter av det fina vädret!
Här kommer fina bilder, från förra julen/vintern.




Jag älskar min snowboard jacka! ;)



Chokladkalender

Idag är den den första december och det innebär att det är snart jul.Jag fick en chokladkalender av mamma imorse, TACK MAMMA, precis vad jag ville ha. haha. Det är underbart väder ute. Jag vill bara ut och fota, men tyvärr så har jag glömt minneskortet i datorn, och datorn är i skolan. Jag är hemma idag, sov inte alls bra. Vaknade cirkus varje halvtimme :( inte ok! Jag gymmade med Julia igår, det var riktigt kul! Så här ser min planering ut till måndag.

Torsdag: Gymma med Julia, sen fika med Fia och kanske Julia.
Fredag: Titta idol med Cajsa
Lördag: Jobba jobba jobba!
Söndag: Baka julgodis med tjejerna. (carl kommer hem sent.) Troligtvis ses vi på måndagen.
Måndag: TRÄFFA CARL.


Jag har fullt upp. Men det känns skönt att allt känns planerat!


Frågor & svar

Emma om Uppsättning:
Hej jag bara undrar: Trivs du i skolan du går i ? är det kul ? och när börjar ni på morgonen ? jag funderar nämligen också på att gå frisör i åkersberga :) skulle vara jätte tacksam för svar !

Svar: Ja jag trivs verkligen i min skola, den är inte allt för stor, ca 270 elever och både lärare och elever är snälla. Frisör lärarna är också på topp. 5 av 5 toasters! Frisörlinjen är riktigt rolig, vi har redan lärt oss klippa, lägga culer, uppsättningar, permanent och massor av mer, på denna lilla tid. Vi börjar 9 på måndagar, men annars 8.10 och slutar jätte tidigt. Skolan satsar på att börja tidigare och sen sluta tidigt, innan två. Så det tycker jag är bra!
Hoppas du gillar svaret. Annars får du gärna fråga mer!

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0