Hemma från Romme

Hemma från fjällen, med en sträckt nacke! YES. Det va jätte mysigt & lyxigt hotell vi bodde på, nybyggt också!
Träffade älskling efter dansen igår, som jag hann komma hem till, dansade dock ej. Men det kändes underbart att träffa honom igen. Han tillbringade natten med mig också. Det va mysigt, har känts tomt annars..
Har tittat på Göta Kanal 2 idag, haha. Lena Endre är klockren i den! Det finns inte så mycket mer att säga, ska ta en dusch snart! PUSSPUSS

9 månader

Nu blir det packa och städa på rummet. Älskling kommer snart, han har precis varit på begravning..
Vi har faktiskt varit tillsammans i 9 månader idag!
Igår var det hur mycigt som helst när jag sov hemma hos honom, han hade tänt ljus i rummet och fixat jordgubbar med chokladsås och dessutom en present! Men det sötaste av allt var att han hade sattit upp en tråd mellan väggen och hans taklampa, och på tråden hängde det jättte många utklippta pappershjärtan, där det stod massa underbara saker.

Jag säger bara. Jag älskar dig.

Systemkamera

Imorgon har vi 2 nationella i engelska. Läs och Hör. Sista lektionen har vi slöjd och det är den ända lektionen som vi har! Sen far jag och Pappa till Stockholm och tittar på systemkameror, och jag hoppas vi hittar en super bra, vi har tre-fyra och välja mellan som pappa redan tittat ut. Hoppas hoppas hoppas. Det står nog mellan en Pentax, Canon eller Nikon, vi får se

Kan du se det jag ser?

Under denna helg bestod av att vi var hemma hos Calle på lördagen och tittade på melodifestivalen, vet inte om rätt låt vann, men den är mysig. Söndagen tittade jag och calle på djungel George, jag älskar den filmen.
Calle's pappa Thomas har en arbetskamrat som har fixat Avatarfilmen på dvd, så den tittade vi på kvällen hemma hos mig, och Calle spenderade natten med mig.

Somna bredvid mig


jag älskar dig

Calle's brorson, hur söt som helst!

Nu har Tommy tatuerat sig

Nu tycker jag detta är väldigt kul!





och nu har Tommy mattsson gjort det!


8 mars 2010

Vi har hur mycket som helst denna vecka .. fyra prov, jag är slut redan och det är måndag, lärarna tår kål på en!
Hemkunskapsförhöret i dag gick bra i alla fall. Carl ringde mig för inte så länge sen, det va mysigt. Resten av dagen har jag bara pluggat teknik teknik och teknik, jag tycker verkligen inte att det är intressant alls, det är svårt, och onödiga saker, som massa raffinering, liksom vem kan sånt?! Aja..

Imorgon ska jag gå med hanna på stan och sen hem och plugga matte, vi har prov om volym. Det går nog bra troligtvis. Sen dessutom så ska jag plugga lite på andra världskriget och det tynger också ner veckan mycket och det suger. Men det går nog bra.

Puss

ranombilder


Alice i underlandet

Sitter hemma hos älskling och har tittat på Lets dance. Vi laddar nu ner Alice i underlandet, fast den tecknade haha. Vi va i stockholm igår med Louise och Gustav. De ville se Snabba cash och vi ville se Alice i underlandet. Det fick bli så, men vi gick ut och åt mycket god mat på Vasagatan, en mongolisk resturang, där det va allt i från sushi till entrecôte! Rekommenderas mycket.
Bilder kommer imorgon från gårdagen.
Nu ska vi snart se på filmen som är snart färdig laddad, sen ska vi mysa mycket!
PUSSPUSS

It's a beautiful day

Skoter, grillkorv, mer skoter och nu blir det chips med ginger ale! kan det bli bättre? Sen när vi ska åka tåg hem så ska vi åka i första klass, supersuper. Jag älskar verkligen att åka skoter. Och fasiken vad Calle drog på, haha! Han tyckte det va jätte kul. Calle och jag fick förlovningspresent av mormor, ljus, ljuslyktor och kärleksskiva så när vi kommer hem ska vi nog ta ett riktigt bad!

Jag, älskling, Louise och Gustav ska in till Stockholm på torsdag! Kanske bion Alice i underlandet och massa shoppning OLALA, nejmen det blir jätte mysigt, kanske svänger hem till mig och myser där sen. Det va ju sen nyår vi träffade dem så varför inte?

Nu ska jag lägga mig i soffan med älskling, han sitter i soffan med Robert och Fredde.

PUSS

Mina söta grabbar, i alla fall GRABB

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0