Ny header!

Det var på tiden! vad tycker ni?

Does this darkness have a name?

Plötsligt blev livet så mycket jobbigare .. jag vet inte vad som händer

Play it loud

Dagen har varit klockren! Även om vi inte vann, så kom vi till final! DET ÄR BRA TJEJER!!
När mamma kom hem viid sju åt vi wraps som skulle in i ugnen, supergott! Nu blir det nattinatti för mig. Jag börjar tolv imorgon cirka! skönt, annars hade jag inte gått till skolan tror jag ..
Nu ska jag prata med älskling, när han hoppat ut ur duschen hur vi ska göra imorgon. Och jag ska hoppa in snart i duschen. Jag sitter med en coca cola i handen och lyssnar på nya versionen av spotify, grymt!


Bror, Robert, Danne, Erik, Roberts polare och min pojkvän åkte båten idag, vilken tur de hade med vädret! Nu har grabbarna köpt dricka så det räcker tycker jag! Och jag fick en mentos som överraskning.
Jag älskar dig, jag har den bästa. v

SVENNEFAN


29 april 2010 vollyboll!


Spela mig på radion


Gick inte i skolan idag heller, jag är bombad med förkyldning. Men ändå nu ska jag till Stockholm för att köpa kläder.. Visst jag är ju rikare nu, så det kan bli kul om man bortser från att vara sjuk. Grattis till Emilie Josefsson som fyller 16 år idag! Jag ska ta bussen kvart i och jag har fixat mig nu. Känner mig inte fräsch men vet exakt vad jag ska köpa idag, så det går nog snabbt. Kommer möta upp älskling på busstationen när jag kommit dit. Jag måste bara berömma min pappa som är så duktig på att bygga det stora förrådet!!
På med glajjorna och dra till stan, det är dagens måste!
Puss

Fånga en sommar

Detta är absolut inte dagens bild på mig. Dagens bild på mig är mjukisbyxor, mjukiströja och hårband.
Jag ska beställa tid hos frisören snart! Vill klippa mig så snart som möjligt. Men jag vet inte exakt hur jag ska klippa mig än. Velar mellan bara toppa, lugg eller klippa lång page.. vågar inte klippa det så.
Älskling kom till mig idag och lämnade en sak som jag ska ha på vollybolltuneringen. BLIR BÄST OCH SNYGGAST.
Imorgon blir det Stockholm, vare sig jag är sjuk eller inte!! Måste dit. Jag vet exakt vad jag ska köpa.
Puss på er.

Grekland i sommar!

Förutom allt negativt med att jag är förkyld och hostar så tittar jag på resor som jag & älskling åka på i sommar! Det blir av ändå!! Det lutade inte mot det först.. men nu jävlar! Fast vi bokar en sista minuten senare i juli.
Det kommer bli grekland, kanske kreta! oj så lyxigt.

29 grader i skuggan på dagen
22 grader på kvällen
25 grader i vattnet
12 soltimmar per dag
Det kommer bli magiskt!

Kom ikväll och var snäll, till min kantarel!

09 06 17 - jag älskar dig


Jag vet exakt vad jag ska vara på vollyboll tuneringen, ska till stockholm med mamma på onsdag och köpa det sista! Det känns också surt att jag är skyldig fredde 220 kr .. men snart jobbar jag på flygis och tjeenar pengar!
Jag är krasslig i halsen, så mitt nya jag är att hosta hela tiden. Får se om jag går imorgon, annars går jag på onsdag. Nu orkar jag inte skriva mer.

Kort inlägg, eller .. det blev långt

Idag var det en rolig dag (bilder kommer imorgon), vi åkte nämligen med klassen till Uppsala, vilket tog lång tid. Jag somnade på bussen, skönt! För jag gick upp sex imorse.. Idag har vi hälsat på Uppsala Nya Tidning, och dessutom kommer vi vara ute på deras hemsida imorgon, för han tog foto på oss! http://www.unt.se/
Efter det besöket var vi sju tjejer som bowlade och resten av klassen badade i fyrishov! Vi skrattade jätte mycket när vi spelade bowling! Nu väntar jag på Calle för han ska komma hit, gå hit.. stackarn. Jag lovade honom att jag skulle städa och plugga. Ingenting har gjorts. Min kropp är slut, mina fötter är slut och mitt huvud är slut. Och bara tanken att vi har Nationella i matte imorgonbitti gör inte saken bättre!
Nu ska jag öppna fysikboken och göra klart lite saker!
Puss.

Carl <3 Lia

Efter cirka 2 timmar på gymmet, drog vi till flygis och handlade godis. Och där kom allt fett tillbaka som vi just tränat bort, nej! Godis är gott. Idag har jag lekt lite med kameran och nu ska jag bara ta en dusch, kommer dock inte tvätta håret! Imorgon blir det barnvakt från 15-21, och sen är det Desperate Housewives! Så jag kommer dessvärre inte blogga imorgon, men ni får hålla ut!
Jag ska försöka påminna mig själv om att gå till SYV imorgon, angående mitt lösen på gymnasieintagning.se för jag vet inte vad min preliminärtagning är. Hoppas på skärgårdsgymnasiet!!
Annars får ni ha det underbart. (kan inte skriva mer, älskling håller på att bli FÖR uttråkad!
Pusspuss


Friskis & Svettis

Nu ska jag starta moppen och hämta upp älskling vid roslagsgatan, sen blir det gymmet för oss! Ser framemot det, det va ju ett tag den. Jag bloggar säkert senare. Puss

Jag ska gymma , men kanske inte riktigt bli ett muskelberg som henne på bilden! Haha..

Min polare per

Louise's bilder!
Jag tyckte att de va så söta och hundarna (som på första bilden), är hur gulliga som helst!
Ni är fina pojkar och jag älskar min pojkvän!


Det var en gång en båt

Vi har nyligen fått reda på att min farbros familj och min familj har blivit segelbåtsägare! Tack farfar för båten!.

En snaggad bror

Råkade snagga min bror på nollan.. glömde att sätta i stycket. Som straff fick jag städa! ..


Adam Lambert - Want ya want from me

Nu lyssnar jag på en jätte bra låt! Adam Lambert - Want ya want from me! Ni borde också lyssna på den.
klicka här

For your entertainment



Sol, regn eller hagel? Vädret verkar vilja byta hela tiden. Tur att jag åkte moppe hem från dansen och att jag slapp haglet! Nu skiner solen och vi ska äta snart hoppas jag. Ska hoppa in i duschen snart också.
Imorgon är det en ny vecka, med nya tag och händelser!

April 18

Nu ska jag grab something to eat och fixa mig lite, ser ut som ett gehu! Men de får ni leva med.
Nu är det dags att pigna till och dansa mycket! PÖSS

Cykelpunktering

Om cirka två timmar ska jag på dans! Det va ett tag sen sist ska jag säga er, med tanke på att jag inte heller var med när jag hade sträckt nacken.. Men celiah och jag har bestämt att vi ska vara dåliga och försöka tillsammans!
Sen får jag se om jag kan vara med på uppvisningen pga att jag inte kan stegen! Men det ska jag fixa.
Fredrik skulle fixa min cykel pga punka, för mamma och jag skulle ner på stan.. men det ser inte ut som om vi ska det för jag har tjatat på Fredrik i två timmar och ingenting har hänt. Så är det när man har brorsor som väljer teven före! Nu ska han som tur ut, men då hinner inte jag och mamma innan dansen så jag ska ner på stan imorgon istället!

Min balklänning

En liten ledtråd får ni ... jag har faktiskt köpt min balklänning!! Hittade den i förrigår, tror jag att det var. Den kommer nog att sitta perfekt, men mamma måste bara sy in den lite i sidan, sen sitter den perfekt. Den är axel lös, men man kan ha band och det behövdes band på bilden för att man ska kunna hänga upp den på en galge.
Mer får ni inte veta förrän det är bal! Ha tålamod nu.

Skyview

Idag har vi besökt globens yttre! Nämligen Skyview, när man åker på utsidan av globen! Det var faktiskt riktigt häftigt. Robin ersatte Calle för han är i fjällen nu. När vi kom hem så klippte jag pappas hår och det blev riktigt bra! Det tyckte han också. Nu blir det körslaget för min del.

Page?!

Vad tycker ni om att jag ska klippa lång page ?! Herregud, jag är så inne på det!!

Gubbslem!

Besökte två museum, vilket kanske inte var så kul, men sista besöket som va på Moderna var guiden så jevla skoj! han kunde verkligen bjuda på sig själv! Det blir inte mer blogga än så här!
Sköt om er.

Gamla kära bettan


- Jag älskar denna cykel, Jag fick denna cykel av mina grannar förut och innan jag fick den hade jag letat som fan efter en cykel, men hade den egentligen framför näsan hela tiden! Men nu har någon gjort punka när den var på busstation.. suck. Storebror får laga den sen!
Dagen var ganska trevlig! Jag, Hannah och Julia gjorde muntliga nationella i engelska. Jag tyckte att det flöt på! Vi skulle lotta om vilken grupp som skulle börja. Jag drog OSS. Haha, kanske inte har tur i spel? Bara i kortspel i så fall. Sen håltimme, från Ola, skönt. Sofia, jag och Hannah har moppar, så vi skjutsade brudarna Julia och Sabina ner på stan och vi köpte lite gottgott på kryddan, det var mysigt att glassa i solen alltså.
Imorgon ska vi på två konstmuseeum, National muséet och Moderna. Vi åker dit med bildlärarna, Linda Lelle Anita och lärarna i D .. undrar hur det går, haha.
HEJSVEJS

Årets första grillning!


Detta var alltså årets första grillning! Hur underbart som helst, helt galet! Jag är verkligen kär i min nya kamera också, ingen ångrar nog denna! Denna vecka har varit helt fullbokad, ska jag säga er! Pluggat mycket engelska, matte och biologi .. jag hatar när lärarna sätter alla prov i samma vecka! Jag fick VG på biologiprovet, WW2, och hör/läsförståelse i engeska nationella. Det känns jätte bra!
Men nu känns det inte bra för jag känner mig varm och har mycket ont i huvudet så det är bäst att jag drar mig till teven och dricker mycket vatten! Förresten så har Carl åkt till fjällen nu, kanske lite sent men? Han har det nog jätte mysigt. Han kommer hem på söndag och jag ska vara barnvakt på fredag, yey.

2010-04-11


Moppe på full gas!


Nu ska jag åka moppe ner till kryddan och möta älskling. sen far vi upp till flygis och handar godis till ikväll!
Jag måste skynda mig, han väntar. HEJ

Brillor till köp

Jag ska beställa ett par tror jag! Vilka tycker ni är snyggast?


It feels so good


Vaknades av älskling, han rör sig mycket nu för tiden!! Sedan har jag pluggat lite och snart ska jag åka iväg med moppen och pumpa däcken. Vid macken ska pappa komma för att hjälpa mig, för jag kommer inte ihåg hur man gör! Älskling åkte hem vid tolv och kommer hit ikväll, då ska jag ha städat mitt rum också. Jag är jätte trött och har ont i huvudet.. Nu ska jag plugga färdigt, pusspuss.


Dream my dreams away



Förälskad, annan färg och helt underbar! Ja det är tröjan som jag köpte idag! Jag har en blårandig också. Men jag blev så himla mycket kär i denna idag, så det blev bara fram med kontanterna! Det har varit en jätte mysig eftermiddag, den tillbringade jag med älskling. Vi gick runt på stan och strosade. Träffade mysigt folk och sen tog vi en fika på landkrabban! Calle ville gå upp till flygis och prata med Anette men hon satt i möte så hon ska ringa honom senare.



Jag är så nöjd av köpet!

You are makin' it right

Du är den finaste

Pentax K7, baby..


Nu ska älskling och jag ner på stan och sen vidare till flygis! Hejdå på ett tag.

shhh..

jag kan ha skaffat en ny blogg ...

Farmor 66!

Igår var vi hemma hos farmor som fyllde 66 år! Grattis till henne.
Det var kul att träffa kussarna igen! Det var ett tag sen, och jag fick träffa Malins nya kille, Max. Han var jätte trevlig!
Förrätt, varmrätt och efterrätt, super gottt alltså!
Det va den lyckad kväll i stockhlom!

sommarjobb på flygfyren

Det är sant, jag har fått sommarjobb på flygis! av 811 pers! Det kan jag verkligen hissa!
I förrigår drog och jag älskling efter skolan till stan och shoppade. Först hittade jag absolut ingenting.. men sen så! Det blev några saker i alla fall.

och sen blev det nya smycken !

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0