Jag kommer

Jätte dåligt bloggande..
I veckan har jag stylat små flickor som kom till skolan och skulle bli fixade till kalas. Söt tjej som Emmy & jag stylade! Sen har vi haft en otrolig sovmorgon, kalas skönt! Jag har dessutom fått hem min nya plattång som jag beställde! SUPER.
Idag var det den flamsigaste och flummigaste dagen. Har nog inte skrattat så mycket. Haha, vi har en söt Emmy & Martine i vår klass om vi säger så!
Idag fikade jag med Julia och det var hur mysigt som helst, vi pratade om allt och ingenting! Det behöver man ibland!

Nu ska jag ladda ner mer musik till min iPhone. Puss


Snygga Martin!

Testar


Skulle kolla om det gick att ladda in videos på mobilen och det fick bli denna!

What a night

Nu börjar solen komma fram och molnen bort. Ska sätta mig och sola lite innan det blir påskmiddag på C. Jag är inte så förtjust i varken påsk eller julmat! Men det är ju bara två gånger om året. Haha, som tur är. Det blir väl mysigt där!
Senare ska vi prata med Fredrik på skype, och grabbarna robert och robin kom ju dit i onsdags.. AVIS. Fast vi åker ju om dryg 5 veckor!

Nu ska ut och njuta! Puss på er.

Gårdagens handlande


Fick av mamma.

Två bas linnen. Köpte eftersom det är en utgående modell

Köpte två ringar till mamma i påskpresent. De ringarna hon sagt att hon förut ville ha!

Denna fick jag också hem. Föll för den direkt

TEBY

Gick upp för ett tag sen. Laddar ner senaste avsnittet av Grey's nu så ska se det snart. Jag missade det igår eftersom jag jobbade. TOKmycket folk. Jag kom hem 23 och skulle egentligen sluta 22.10 hehehe, men jag har ju lov!

När mamma kommer hem ska vi åka till täby centrum en snabbis. Skönt att komma iväg någonstans. Vi får se om jag hittar någonting. Ha det bra.


TEBY

Gick upp för ett tag sen. Laddar ner senaste avsnittet av Grey's nu så ska se det snart. Jag missade det igår eftersom jag jobbade. TOKmycket folk. Jag kom hem 23 och skulle egentligen sluta 22.10 hehehe, men jag har ju lov!

När mamma kommer hem ska vi åka till täby centrum en snabbis. Skönt att komma iväg någonstans. Vi får se om jag hittar någonting. Ha det bra.

TEBY

Gick upp för ett tag sen. Laddar ner senaste avsnittet av Grey's nu så ska se det snart. Jag missade det igår eftersom jag jobbade. TOKmycket folk. Jag kom hem 23 och skulle egentligen sluta 22.10 hehehe, men jag har ju lov!

När mamma kommer hem ska vi åka till täby centrum en snabbis. Skönt att komma iväg någonstans. Vi får se om jag hittar någonting. Ha det bra.

Slingning & toning

Som jag sa så hade vi egenhårvård i fredags! Där det skedde allt ifrån nyansering, slingor, färgning, toning till styling.
Jag slingade i sandblonda ( inte för mörka i hennes ljusa hår)

Resultatet. Hennes utväxt och allt gick i hop fint! Hon passade i det mycket!


Martine ville få en mörkare ton på sitt hår.

Resultat, jätte fint!


Alla bilder är tagna från Emmys blogg eftersom det var bara hon som hade kameran med sig! Gå gärna in på hennes blogg också. http://emmysgarderob.blogg.se/

Fin kväll med fina tjejer

Lite bilder från igår. Väldigt lite haha. Eftersom min kamera inte hade minneskortet med sig, men tog några från Emmy. Hoppas det var ok! Tack för igår!

Super god gino gjord av Cajsa!

Som om det gjordes för din skull

Vaknade för några timmar sen. Ska jobba idag 16-22. Kommer bli bra! Jag ser på teve nu och ska snart fixa mig och fixa lite saker här hemma innan jag drar med moppen till jobbet. Hoppas bara det inte är för kallt när jag åker hem ..
Måste berätta vad jag gjorde de senaste dagarna. I söndags blev jag bjuden på middag på Åtellet, super gott. På måndagen solade jag hela dagen och provkörde moppen för första gången i år. Igår var jag hembjuden till Cajsa med fina flickor. Det var typiskt av mig att jag tar med mig systemkameran och har laddat batteriet osv. MEN har inget minnes kort med! Det blev mat, efterrätt och sällskapsspel. Stressigt och kul spel! Jätte mysig kväll.


Gårdagens outfit igår!

Dance the night away

Jag har solat de senaste dagarna och det ger resultat! Snart ska jag ta mitt pickpack på altanen och bege mig inomhus. Måste fixa mig till tjejmiddagen som tillbringas med många fina flickor. Kommer bli underbart. Ha det bra! Puss

Det syns i dina ögon utan att du behöver säga ett ord

Underbart väder. Underbar start på påsklovet. Kommer premiärköra moppen snart. Dessutom plugga lite men det gör jag mot kvällen. Man måste ta vara på det fina vädret. Vi hörs snart igen

Sha bara bara polar'n

Lite mer moln idag men det spricker nog upp snart och då ska jag sola! Mamma ska tvätta bilen och jag ska sola, haha! Nu ser jag att det är 19,6 Celsuis ute! Underbart. Jag premiäranvände min jeans jacka igår. Jag har inte tyckt att det varit speciellt varmt annars, i alla fall på morgonen då jag går upp! Ha det bra. Puss

Städ dag

Käkade nyss frukost som hastigast. Det är städdag på vår gata, vi har det varje år. Sen kommer det bjudas på lunch och kanske nå fika. Ska ut alldeles strax, bara fixa några saker.
Idag ska jag plugga lite matte senare, eftersom jag måste hinna färdigt med den denna termin. & dessutom kommer C nu snart efter lunch. Han sa efter lunch, men det kan ju vara mellan 12-14! Det får bli en överraskning helt enkelt.

Nej nu har jag bråttom. PUSS på er.

A wonderful day



Lite smått och gott! Vi hade en underbar eftermiddag. Hade egen hårvård hela dagen.
Slingade Nickos hår, kommer bild på det. Stylade Emmys, Martines och cajsas hår sen. Vi blev bjudna på glass, chips, godis och cola. Hur mysigt som helst att avsluta lovet på. Tack Anette! TACK NU HAR VÅREN KOMMIT. Ut med vinterjackan och in med vårjackan.

Puss!

Fika på gång

Jag hade skrivit ett långt inlägg men sen strilade det till med mobilen, skriver sen när jag kommer hem! Nu ska jag möta Fia! Puss!

Oh boy hey boy

Ser ut som om det ska bli en fin dag. Just nu äter jag frukost och snart ska jag gå ner mot norrköp där petra kommer köra mig och Cajsa till berga! Superskönt faktiskt. Idag är det sista dagen i skolan för sen har vi looov. Om vi behöver det liksom. Man har ingen energi kvar! I eftermiddag ska jag ta en fika med söta Sofia sen ska jag gem och äta min favoriträtt: ädelostsås med kyckling och päron! Kvällen tillbringar jag med familjen och jag har ett fullspeckat lov att se fram emot! Vi hörs senare ikväll. BIG KISS

Get up

Det är super fint väder ute. Väntar bara för att få gå ut och se solen. Min huvudvärk ökar mer och mer. Behöver friskluft och ett stort glas vatten..

Kram på er.

Oh

Dagen har varit jätte jobbig. Nu har jag ätit tacos och ska sätta mig framför teven. Dålig uppdatering idag men det blir bättre imorgon.

Sarah B

Borta bra men hemma bäst.
Jag var jätte hungrig när jag nyss kom hem. Tog mig och gjorde två mackor och käkade en Sarah Bernhardt, som jag köpte till mamma & mig. Lite gulligt faktiskt. SUPER GOD. Jag irriterar på att de inte säljer såna i vanliga butiker..

Men jag hade inte tänkt att sitta framför datorn hela dagen utan nu ska jag ta det lugnt och peppa mig inför den långa morgondagen. Puss på er.


Dagens update

Hej på er.
Sitter på engelskan. Vi har sådan tur att vi får skjuts till skolan, eller ja till station!
Idag har vi prov i svenska, vi får se hur det går. Man kan inte plugga till det "Så det blir en utmaning", säger Cajsa.

Men ställer sig verkligen in på att det är lov nästa vecka, därför är man toktrött. Men det ska nog gå!
Idag ska jag verkligen inte göra någonting. Har inget plugg eller planerat något.
Nu ska jag skriva på min uppsats.

CIAO


Svenska

Sitter på svenskan. Vi ska ha prov imorgon, men känner mig ändå ganska säker. Idag ska jag till UM, sen ska jag träffa C. Wiho

Hörs senare!

Spring pictures


En helt naturlig julia. Håret flög verkligen åt alla håll idag när vi var ute. Men det var hur befriskande som helst.
Nu ska jag fixa mig, sen fara till jobbet! Puss på er.

The sun is shining

Hej allihopa Det är super härligt väder ute. Snart ska vi ut på en promenad i spåret och jag ag med kameran. Kan nog få riktigt fina bilder! Nu ska jag göra en fiskbensfläta på mamma och jag ska byta om till lite ljusare kläder! Have a good day!

Resultatet

Rummet blev hur fint som helst. Har nog aldrig haft så här fint på mitt rum! Lampan passar in perfekt.
Äntligen kan man bjuda hem folk och låta dem komma in, haha.
Förresten har jag ställt på moppen och startade den idag, åå vad jag vill köra. Kommer troligtvis köra i veckan om det är tillräckligt varmt, vill verkligen inte bli sjuk! We'll see we'll see..

Imorgon blir det jobb för min del. Börjar 15 och behöver inte stänga. Jobbar med Denise också, jobbets höjdpunkt. Men vi hörs väl imorgon innan jag börjar om inte annat,


Kommer aldrig glömma förra sommaren när pappa fångade en fiskmås med fiskespöt! haha. Klassiker. sommar kom hit nu!

Min nya lampa!


Glida runt - Hänga runt

Hej alla glada. Idag är det städning för min del. Mamma & jag åkte ner på stan för att titta på joggingskor &  sen åka till Görla för att slänga tidningar etc. Medan vi var på stan passade vi på att gå in i lampaffären eftersom jag fortfarande har en stjärna som lampa i fönstret. HAHA. Vi har inte tagit ner den. Men vi hittade en kanon fin. Det kommer bild på den när jag har städat rummet och det kommer nog ta några timmar eftersom jag ska:

- Städa/rensa min garderob

- Städa ur mitt skrivbord ( som troligtvis ska bort inom kort för min dator som var där på, har morfar fått).'

- Dessutom ska jag damma hela rummet i alla hyllor och alla olika produker & saker jag har.

- Damsuga hela rummet

- Moppa

- Rensa allt jag inte vill ha

- Kanske möblera lite också.

Lycka till till moi i alla fall ;)




Vi skulle göra en inlämning i fredags. Det var att föna volym på dockan, vilket jag fick MVG på! Otroligt nöjd faktiskt. Dockan är dock lite skitig för att det är någon som har färgat den i ansiktet! Det ska man inte göra på kunderna sen.

Have you heard the news today?

Luktar mat i huset och vi ska snart äta. Jag avslutar min kväll i soffan och sen blir det läggdags. Jag är fredagstrött, så det skriker om det. Vi hörs imorgon så får ni se hur fint mitt rum kommer se ut.
Ha en kanon kväll!

Photo by pappa

Dagens!

Dagens outfit för min del idag!  snart kommer bild på min volymföning idag!


Tre elefanter balanserade på en liten liten spindeltråd

Trött är ordet & det är fredag. Det kommer bli en ganska så lugn fredag, behöver vila för att sedan göra det stora projektet imorgon, nämligen mitt rum.. Ska verkligen gå igenom hela rubbet.
Robert kommer komma hit ikväll för jag har köpt linser till honom, fast han ska ju betala mig. Men han skulle vara "Boxer Robert" och behövde därför blåa linser, vilket de säljer i Berga!

Idag hade vi kundpass men hade ingen kund tyvärr. Vi har kundpass nästa vecka också och nu får vi färga, tona eller slinga!! Så säg till om ni vill komma så får ni bli klippt färgad slingad stylad tonad eller bara tvättad och få huvudmassage. Make your choice!

Snart är det middag och efter middag innebär att jag ska logga in på Skype!
Ha en kanon kväll.

Detta är en teckning som jag gjorde för ett tag sen. I sjuan haha. Näsan blev konstig, men ändå!


Bildmarathon á la moi






Don't you worry about a thing

Hej allesammans!

Kom precis hem. Vi hade en slapp dag. På morgonen var det klippa järnet! och sen slutade vi 11.10 för att sedan ta oss till Åkersberga centrum där vi såg på teater. Den va väl ok, bara att jag inte är så mycket för sådan humor. Men kul ändå!
Jag är faktiskt helt slut. Imorgon har vi kundpass och vi ska ha drop in i skolan, där man får komma mellan 11.30-13-45. Tvätta, styla eller klippa. Hoppas på att jag ska på slinga Cajsas hår!
Det är verkligen storm ute och jag är glad att jag är inomhus nu.

Dessutom kom INZO (frisörproduktsäljare) till oss och jag beställde några produketer. Det kommer beställas mer i maj.. Vet vad jag vill ha i present när jag fyller år, (Visserligen är jag inte hemma då) men ÄNDÅ.


Mina sötnosar!

Dela med dig av det goda

Det finns inte så mycket som händer just nu. Senare i dag kanske jag ska se på fotboll men jag vet inte, är nog för trött för det. Vi hörs senare.

Imorgon är det frisör hela dagen. Hoppas på någonting roligt, behöver det :)

Hello

Sitter på svenskan. Slutar snart. Ska nog hem och klippa C. Det var sen vi sågs.
GOOD LUCK


I really see you right now

sommaren 2009



Sommar 2010

Frågor & svar

Sara om Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump:
ååååh vad fin tröja! är den hemstickad? :) min mormor ska göra en sån fast marinblå :D vi måste ses snart! puss<3
Svar: Ja den är hemstickad! Mormor har gjort den till mig! Tack så mycket :)



Anonym
om One Piece Stars and Stripes:
Vart ifrån har du köpt din onepiece dräkt? =P

Svar: Jag beställde den på en hemsida som heter zoovillage.

ida om Utbakad fläta:
kan du inte visa massa sommerbilder? :D

Svar: Det kan jag absolut göra, kommer inom kort!



Ansiktsbehandling

Bokade nyss en tid på ungdomsmottagningen. Behöver nya ppiller!

Idag har det varit en så otroligt skön dag. Den började med att HUD(hudterapetuerna) och HV(frisörerna) samlades i salongen. Sen fick vi en hela ansiktsbehandling och färgade ögonfransar & plockade ögonbryn. Dessutom peelade de mitt ansike och gav både nackmassage & ansiktsmassage. Till sist la de en mask som doftade persika/aprikos. Plus en creme.
Man fick som babyhud igen och man gick ut i skolan utan smink, INTE VARJE DAG.

Sen på eftermiddagen var det dags för oss att ta hand om HUD. Då gjorde jag en lyxig inpackning med pensel på en gullig tjej! Sedan fönade hennes hår och stylade!

Snacka om att man är helt slut men en kanon dag har det varit. Och snart ska jag färga mammas utväxt.
PUSS

Bilder från igår

Vi har precis kommit hem efter ha skjutsat mormor till Uppsala station, där hon ska ta tåget hem. Vi handlade lite på flygis innan vi kom hem.

Nu ska jag och mamma se lite på teve och bara ta det lugnt. Det är mulet idag igen, finns därför inte så mycket att göra.

Bilder från igår. Min outfit med min nya pippitröja som min mormor har stickat! TACK

Nikolina 17!

STORT GRATTIS TILL DIG NIKOLINA. 17 ÅR IDAG MIN FINA VÄN. Puss på dig!

Well well, are you knocking on my door?

Hej allesammans.

Jag har gått på stan hela dagen med mamma och mormor. Hittade ingenting förutom ett fint garn som jag ska göra en tubhalsduk av.
Sedan fikade vi på Landkrabban där jag träffade Lisa. Haha vad mycket olika saker vi beställde, jobbiga kunder med andra ord.

Nu på kvällskvisten har vi spenderat vår tid på skype. <3 kärlek till er.

Det är sent för middag men vi ska äta ändå! Haha, den rätten pappa gör bäst. Det kommer bilder imorgon från idag för nu ska vi äta.

BIG LOVE


Jag & Jejje. Favoritbilden. Favoritbror. Favoritsyskon.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump


Jag är kär

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0