Like I said

Fixat lite missions här hemma och nu ser jag på lite teve. Ikväll ska antingen jag åka till C eller om han kommer hit. Får se. Vi hörs lite senare.


Hur söt som helst

BB

INte mycket hänt idag. Sov länge och nu ser jag på Big Brother. Fortfarande täppt.. :( Ska sova ändå hyffsat tidigt idag. Puss puss


Don't stop believin'

Blir ingen match för mig idag att se på, <--- blev en konstig mening, men tror att ni förstår.

Det var hur mysigt som helst igår hos Sara. Vi åt chips, godis, kladdkaka, snackade strunt och såg på Big Brother! Tack för igår! C hämtade mig och Sundström och sen gick vi och la oss. Idag har jag varit uppe sen 08.30 för att C: s larm ringde. Sen nu har jag hjälp mamma att baka bullar. Senare ska jag slinga mors hår rödare, tar så klart före och efter bild! Sen far jag och jobbar några timmar på kvällen. Och där emellan ska jag plugga ...full rulle! Så kan ej kolla på C: s match idag.. Får bli en annan dag!

Första mars, inte länge nu


En liten Julia

I am blue


Ok, nu har jag lagt in några bilder. Är så otroligt dålig på det nu för tiden. Det som är så otroligt skönt är att vi har lov nu en vecka, och sen har vi praktik/APU veckan efter lovet, så vi har inte lektioner på två veckor. Det behöver jag! Snart ska jag bara byta kläder och dra mig i kragen och åka till mysiga Sara! Blir tjejkväll och massa snacks!

Fick VG på Matte B provet, gymt nöjd! NU blir det inte skolprat på drygt 2 veckor. AWESOME ;)

Gelenaglar

Mina naglare


Mamma's

Frisör

Jag är helt slut. Somnade på bussen hem. Vi har hållit på och klippt hela dagen, visserligen rullade jag curler också!

Klippte en page i med kort i nacken

Allvarlig man ser ut! Curler ! ;)

Godnatt folket

Nu ska jag sova, ska bara se efterlyst klart. Ska ju upp med tuppen imorgon. 05:07 är larmet på men vi har troligtvis sovmorgon på onsdag för vi ska till "fångarna på fortet" som ligger inne i stan då. Kommer nog bli kul.
Nu måste jag leta outfits till imorgon. Och sen verkligen sova.


The question is if

När Jocke kom stod vi och pratade ett tag, han är alltid trevlig! Jag gjorde köttfärsås till mamma och mig, sen nu har jag beställt lite nytt till naglarna! Tror inte jag gör provet imorgon för att jag behöver hjälp med vissa uppgifter. Bättre att jag pluggar mer och få bättre resultat än att plugga mindre med sämre betyg.

Imorgon ska mamma och jag gå ut och äta på Ett Glas, fira min namnsdag i efterskott. Det är "ät två betala för en!" Det ska bli hur mysigt som helst. Ha en bra kväll nu allesammans!
VI ska ha ergonomi på idrotten, hoppas vår idrotts lärare glömt, för han glömde det förra veckan men nu sa han att han skulle bjuda oss på kexchoklad om han glömde igen. Men nu kommer säker komma ihåg. Upp till bevis imorgon!!


Grym hårfärg. Men kommer aldrig färga håret. Älskar min färg som jag har nu.

Väntar

Väntar på att joachim ska komma hit och hämta min gamla mobil, om han vill köpa den eller inte ;)
Sen ska jag bara plugga mer matte. Skönt att vara ledig idag i alla fall!

Marabou

Nu ska jag verkligen städa på rummet. Har skjutit upp det sen innan jul, fy mig!
Här kommer en bild på mig från Åland när vi hyrde en stuga där!

Bildmaraton


Bild på mig pappa och bror

I grekland bland vågorna

På en färga!

Sofi och jag. HAHA. Ser ut som en pojke, med Fredriks tröja och backslick

Hårets olika färger mellan 06-09

Hos morfar förut


Jag hade en orange period

I min förra skola



Färgat en slinga i håret

Jag fick ryck av att jag ville göra någonting coolt med håret. Någon slinga eller sådant. Och Röd blev färgen, åkte till coop och köpte RÖD. Men eftersom jag har olika färger på håret så blev det olika röda nyanser :( Nästan gul/orange, men är ändå ganska nöjd med resultatet! Tur att det bara var toning! Går ur om cirka 6-7 veckor!!
Hur tycker ni att det blev?

You belong to me

Hade en mysig kväll med lite folk hos Fia. Blev bjuden på tårta för Victoria fyllde år i fredags och Sara skulle fylla idag söndag. Det var gott. Kvällen innehöll prat snacks och skratt! Idag ska jag kolla igenom matten och sen bli mer frisk för min förkylning bråkar med mig.

Puss


Produkter till Mamma


Två produkter som jag köpte till mamma.

Första : ett lätt puder som ger en naturlig matt finnish och otrolig volym. Märket I.D (Identify Yourself.)
Andra : Curl up - En mycket lätt och finfördelad lockspray som definierar lockarna, samt gör dem mer glansiga och täta. Tar bort frissighet och får lockarna att vakna till liv. Innehåller skyddsvärme!!

Gratis produkter


Fick massor av gratis produkter, vilket är roligt!

En mousse för mycket styling. Finish spray som håller länge. Spray som är oparfymerad, extra hållbar. Alla är från märket Cutrin.

Ett mycket effektivt mjällschampoo. Märket Cutrin, BIO+

En olja som man applicerar i hela håret. Den reparerar, vårdar och ger glans & volym! Från märket Nashi ARGAN

Både nagellack och en svart mascara från Lumene

Jan-Åke Modén

Har varit på JÅM hela dagen. Otroligt lärorikt och intressant. Har köpt produkter och fick massor av provprodukter.(kommer bilder på det.) Det gick bra att åka enda till upplandsväsby, trots att vi åkte komunalt. Köpte hem mig 5 munkar och en panta Wild Berries, guld. Jag & Cajsa hade en fin pratstund på vägen hem.

Snart ska jag börja fixa mig så ska C och jag ner på stan och äta, det blir På G! Hur mysigt som helst.



Seven days and seven nights

Mamma har haft din arbetskamrat här. Eller hon är här nu. Vi åt super god mat. Pasta med någon ostsås. MUMS.
Jag känner att halsen börjar göra mer ont och huvudet värker. Snälla vill inte bli sjuk igen.. Tur att jag ska träffa brudarna på lördag i alla fall .. ;)

rings
Inspiration.
Jag sparar och sparar mina pengar , har inte köpt någonting på ett tag nu. BRA JULIA!!

 


Klippt C

C kom till min skola idag. Vi hade kundpass. Han ville få det kortare, vilket det blev. Jag är jätte nöjd med resultatet och nu kan han äntligen gå utan mössa, haha.

Resultatet:

Jag älskar dig.

Frågor & svar

Anonym om Vit kladdaka:
Hur gör man en vit kladdkaka? :)

Svar:

Ingredienser

16 bitar

250 g vit choklad
200 g Arla smör
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
2 msk konjak
2 dl vetemjöl
Glasyr:
150 g vit choklad
1/2 dl Arla Köket vispgrädde

florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Smält smöret i en kastrull. Ta från värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den smälter. Vispa ägg och socker poröst. Rör i choklad, konjak och mjöl. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 30–35 min. Låt kakan kallna och ställ i kylen. Glasyr: Hacka chokladen. Koka upp grädden. Ta den från värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den smälter. Låt glasyren halv-stelna ca 5 min i kylen. Bred glasyren över kakan och låt den stelna i kylen. Sikta över florsocker.

Smycke gjort av morfar

Ett fint smycke jag fick av morfar, han har gjort den! Super fin och super nöjd! Tack


Do you ever feel

Började halv tolv idag, steg ändå upp halv åtta.. och kom till skolan vid 10.30. Åt mat och sen hade vi matte och sist men inte minst "rollspel" på svenskan. Där vår lärare ska spela en kund till oss frisörer och min frisör lärare lyssnar i bakgrunden hur man är som frisör, eller få ett intryck. Det gick rätt så bra, fick VG och det var det högsta man kunde få. Jag är trött och ska äta snart.

Imorgon har vi kundpass. Får se om jag får en kund eller inte! Annars blir det väl över culer eller permanent på en docka! På fredag ska vi till Upplands väsby till JÅM, som är ett frisörföretag.

Imorgon kommer INZO till skolan, då ska jag köpa produkter till mamma, ska slinga hennes hår lite rödare och sen köpa lite till moi!
Förresten har jag namnsdag, grattis till mig. TACK
Det var allt för mig. PUSS



Vad gör du nu för tiden?

Det känns som om jag har sovit mycket idag. Sov inatt. Sov på bussen till skolan. Sov på bussen hem från skolan. Somnade i soffan när jag kom hem. Nu ska jag plugga mer svenska har nämligen en liten taluppgift imorgon. Men det är tur att vi har sovmorgon till halv tolv. SÅ SKÖNT! Vi åt god mat idag, lax med chevre ost, mums!

Jag hade köpt med mig Sara Bernharth kakor till mamma och mig, super goda! Hon blev glad.
Nu blir det en dusch och sen plugga lite svenska. Längtar bara till sängen. Vill sova igen.

Valentines day

Idag är det alla hjärtans dag. Imorse fick jag ett geléhallon och en nallebjörnav mamma. Kommer ge c's present snart. Middagen blev kanon med fint sällskap. Jag är trött och nu blir det nattinatti.

Joy

Svenska- frisör uppsatsen är klar. Har arbetat med den hela morgonen tills nu. Men ska prata mer om MVG-nivån med min svenskalärare imorgon. Snart ska jag i väg till jobbet, ska bara duscha äta och fixa mig sen blir det WORK WORK.

Det är verkligen kanon väder ute, och nu längtar jag bara tills våren kommer!






Control

Bara soft dag i dag. Sov till elva och har inte gjort ett dugg nytta efter det. Bara tagit det lugnt och fixat naglar.
Imorgon ska jag gå upp tidigare för jag måste plugga och sen iväg till jobbet! Jobbar 15-20.30.
Nu ska jag inte göra mer än att sätta mig i soffan och käka någonting nyttigt och någonting onyttigt.


På måndag är det alla hjärtans dag, vet du vad du ska köpa till din älskling? JAG VET I ALLA FALL!

Godnatt

Gelénaglar - silver

Gelénaglar i silver.

Bara för ikväll

Alla tjejer har precis gått, det var hur kul som helst! Snackade konstant i 5 hela timmar! Det var verkligenn en bra kväll. Hoppas det kanske blir av nästa helg! vore super kul ;) Nu ska jag sova ut imorgon! Sov inte så värst bra i natt! Ha en bra (natt får man väl säga nu) PUSS

Kom inte till skolan

Blev ingen skola idag. Bussarna gick inte. Jag hann visserligen gå upp titta ut ur köket: ingen som plogat efter stormen och snökaoset, det var cirka 3dm snö och jag undrade om jag verkligen skulle kunna komma tillm busstation i huvudtaget. Men sen tittade jag på min mobil om SL. Då står det att alla bussar är inställda. Vilket var tråkigt för då missade jag kundpasset.. Men det får bli nästa vecka eller senare!

Idag ska jag städa upp saker här hemma för snart kommer ett par brudar hit, vi ska ha det mysigt här hemma! Bilder kommer!

It burns like summersun

Sitter på bussen till skolan. Var på jobbmötet igår i fyra timmar, tyckte det var intressant. Idag blir det fullspeckat. Först ha hel dag frisör och sen åka till jobbet. När jag jobbat klart ska C hämta mig o sen blir det sängdags för jag har kundpass imorgon i skolan, hur kul som helst! Kladdkakan som jag gjorde igår blev perfekt! Mumsiii.
nu ska jag slumra lite till spotify i min mobil! Let's keep in touch. PUSS

Vit kladdaka

Dags för mig att göra en vit kladdkaka!

Gelénaglar - Fia's

Fixade Sofias naglar idag, blev jätte fina!



Vi började 10 idag, hur skönt som helst. Och sen slutade vi 14, kom hem och sen kom sofia och jag gjorde hennes naglar. Sedan åt vi kanon mat och snackade om allt. Hon är så mysig!

Imorgon har jag tagit ledigt från skolan för jag ska ta pass och det är verkligen på tiden att vi ska ta det.. De har bara öpppet vissa tider och sen har jag sovmorgon till 11.30 imorgon, och skulle i såna fall åka hem 12.30 så vara inne där en timme känns inte så kul. Men jag får ta och plugga ändå, på böckerna vi läser på svenskan och engelskan. Jag är så trött nu men ska sova i alla fall lite imorgon.

Nu har jag nog babblat allt för mycket. TACK FÖR MIG!

Genom eld

Slutade lite tidigare idag, så Cajsa och jag åkte in till centrum och tog en snabb fika! Sen nu ska jag läsa min bok och bara ta det lugnt! Imorgon har vi sovmorgon till 10, hur skönt som helst. Sen på onsdag är jag ledig.

Puss

Hej & HÅ

Kom hem vid elva idag från Calle. Har fixat om mina naglar och sen har jag lagat mat till mamma, blev kanon gott! Nu pratar jag med Fredrik via skype. Nu har jag lagt undan 2000kr till usa så nu har jag ca 6000 som jag lagt undan! N-I-C-E!! Ha en bra kväll.

Pusspuss

Gelénaglar - naturella tippar

Före:

Efter:

Passade på att göra mammas naglar nu i helgen!
Hon valde naturella tippar. Passade skit bra på henne!

Gelénaglar

Nya gelénaglar! De ser gula ut men är mer lime gröna/gula! skit coola.

I belivie in you


Nu ska C och jag åka till flygis, ta ut pengar och sen till donknen. Så himla skönt att han har körkort! Sen ska vi hem till honom och förhoppningsvis se på melodifestivalen! haha. Kommer bli mysigt. Imorgon ska jag plugga matte och läsa "Sandor/slash/Ida" Det är en bok jag läst förut, men längesen och vi ska skriva analys om den på svenskan. Min svenska lärare sa att det var ok att välja den.

Nu ska jag ta mitt pick pack och fara, C väntar!

Imorgon kommer bild på Mammas nagar! Håll koll.

Vill du göra gelenaglar?

Vill du också fixa naglarna? Jag gör hemma! Hör av dig till mig. Antingen min mail : [email protected] eller om du kommenterar och så gör vi upp det sen! Priset är billigt billigt!


Gelenaglar

Fick hem kittet igår! Vad glad jag blev. Höll på hela kvällen med mammas och mina, men resultatet blev bra!
Hysad gjorda. Gjorde dessa på mig själv. Men har gjort mammas också kommer bild på det senare ;) Jag blev riktigt nöjd!

Can you sing for me?

Dags att lägga datorn åt sidan och nu ska jag se på American Idol 2011! Spännande, har inte sett en auditions än, men allt kan väl hända i USA right?



Tack för mig, godnatt!

En sne inbakad fläta

Kommer ni ihåg uppsättningen jag gjorde när min kusin Sara tog studenten? Man får lite kramp i armen när man gör den på sig själv men ska man vara fin får man lida pin!

Jag tycker denna frisyr är skit snygg!

Just breathe

Har väntat hela dagen på att mitt paket ska komma med mitt nagelset. Men det kommer väl imorgon, en sån otrolig väntan känns det som, men jag har fått bekräftat att den har skickats men inte levererats än! Ni vet själva hur jobbigt det kan vara av att vänta på någonting! Bara det kommer innan helgen!

Det blev äntligen att jag åkte till skolan idag (notera att jag varit sjuk ett tag, så man tröttnar på att vara hemma) Vi klippte hela förmiddagen, vilket är 3 timmar, tufft att stå så länge och speciellt på tom mage!
Efter middagen gick min frisörlärare igenom en hel klippning på en i klassen, kul att se! Det är mycket lättare att klippa på en människa än en docka, ska jag säga er!

Om paketet kommer imorgon ska jag göra naglar på mamma och mina på lördag! Imorgon eftermiddag kommer C hit och vi ska ha det mysigt. De var ett tag sen sist och vi träffas inte så ofta, oftast bara helger för man har fullt upp i veckan med skola/plugg och C har hockey..
Det var väl lite update för dagen. Nu ska jag klicka som en galning på "skicka/ta emot" på mailen och vill få ett mail där det står att jag kan hämta ut PAKETET IMORGON!



Hej snygging!

Nu ska vi äta sushi! Ett ord: S-M-A-S-K-E-N-S

Sockerkaka

Resultatet!


En saftig sockerkaka, den blev riktigt god! Älskar när man känner doften av nybakat!


  • 50 g margarin eller
  • smör
  • 1 1/4 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
Smaksättning:
  • 2 tsk vaniljsocker eller vanillinsocker
  • rivet skal av 1½ citron eller apelsin
Ugnstemperatur
  • 175º


Sätt på ugnen. Smörj och bröa formen. Smält fettet och häll i mjölken, den kan gärna bli varm. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt den varma mjölken med fettet och ev smaksättning. Rör till sist ner mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i formen.

Grädda genast i nedre delen av ugnen 35-40 min. Låt kakan svalna något i formen innan den stjälps upp.

Marmorerad kaka: Gör sockerkakssmeten med vaniljsocker. Häll 2/3 av smeten i smord och bröad form. Blanda 2 msk kakao och 1 msk vatten i resten av smeten. Ringla ner den mörka smeten i den ljusa. Grädda som ovan.


Make a cake

Eftersom jag inte gör någonting här hemma, så ville mamma att jag skulle baka någonting. Jag hade i alla fall ork till det, men känner nu att jag är jätte känslig för ljud, min förkylning har troligtvis gått upp till örorna. Jag kommer aldrig glömma när jag hade örongångsinflammation efter greklandsresan, det var rent ut sagt ett helvete!

Nothing to lose

Snart blir det mat för min del.. Det är super fint väder ute. 3 plusgrader, hur underbart som helst. synd att jag 'är så förkyld och hostar, annars skulle jag kuta ut direkt. SÅ fort jag blir frisk ska jag börja träna igen, det har jag bestämt!


SEBASTIAN spray!

Kommer ni ihåg att jag berättade att alla frisörklasser på skolan var på förhandsvisning av filmen "Burlesque" då fick vi sprayer som håller dygnet runt! Med Märket SEBASTIAN. Denna kan jag rekommendera mycket! Den doftar också jätte gott!



Gelékit blir mitt!

JAG MÅSTE VARA DEN LYCKLIGASTE PÅ HELA JORDEN NU!! Jag har nämligen beställt gelekit!! KOmmer bli hur kul som helst. Hoppas det kommer innan fredag, då ska jag göra på mamma & moi! FYFAN VAD ROLIGT!

Detta är en sen julklapp. Hade pengar som jag inte vad jag skulle göra med! Men nu vet jag! GELÉ naglar. Om ni vill att jag ska göra på er, kontakta mig! Ser verkligen fram emot detta!


Hello

Hemma idag också. Känner mig fortfarande hängig men mer förkyld idag och hostar.. inte bra. Jag försöker ta det så lugnt som möjligt! Håller på med en ny blogg design, hoppas det blir bra. En sak till jag hoppas på är att jag ska gå till skolan imorgon, jag vill inte vara hemma längre, det är inte kul. Ha det bra.'


Difficult isn't impossible -
RSS 2.0