Lyckligast

ÄNTLIGEN! Nu kan jag äntligen kalla dig för min lilla älskling! Jag har ju den vita nu. Och nu fattar det ju bara att jag ska köpa spotify imorgon, sen jävlar!!

Dessutom har jag beställt detta skal till, hur läckert som helst! Alla kommer vilja ha min iPhone .. :o Haha nej.
Men jag är så lycklig. Skalet borde komma i veckan i allafall.


Lets go to work!

Till jobbet! HEJ

Törs du lämna allt du har idag?

Gickr helps you to pimp your myspace

Hemma hos louise

Gårdagen var jätte mysig! fick reda på att jag skulle till Louise igår med Gustav och Carl. Det firade vi med en fantastisk middag med riktiga räkor och baugette! Det blev tre filmer dessutom! Fantastiska bra filmer!
En action, som jag grovt kan rekommendera!

En drama, louise kände faktiskt honom, de gick fyran tillsammans! Mycket bra också.

Till sist men inte minst .. SKRÄCK. Och detta ska jag säga er,, den är invecklad och så in åt helvete läskig!!
men jag säger bara: ni får bestämma själva vad ni tror på.



Han kunde inte titta, gubbben.. han hade hackat lök!


pusspådennakväll. Tyvärr har jag ingen bild på mig eller Louise, men det får duga!

Igår

Hej magsjuka..

Nån slängde ut dig som en sommarkatt

Hemma från väddö! Vi fiskade pappa och jag och vi fick 41 abborrar!! och två gäddor! Det måste ju vara rekord!
PLus att jag fick mitt preliminära schema till gymnasiet, kul! Imorgon blir det jobb för mig. Sen ser jag fram emot lördag. Louise och jag ska ses. Vi får se. Kanske vi drar med snygga männen, gustav och carl?
Nu är det mindre än två veckor tills C och jag drar till Rhodos, det kommer att bli så fantastiskt!

Glamorous

Idag har jag jobbat! gick upp 06,30 jobbigt.. men kul på jobbet. nu är jag super trött och nu är mitt rum städat. vi hörs, imorgon blir det solö för mig troligtvis. hoppas på att träffa C .. vi har inte setts på en vecka drygt..

Personal effects

Svettigt varmt solväder kvavt och snart ska jag åka och jobba, inte bada utan jobba. Det är faktiskt jätte varmt på jobbet även om det är 1000 grader varmare ute. När man är hemma orkar man inte vara ute eller inne, man måste till stranden. Igår såg jag en bra film, lite tragisk, den hette "Personal effects". Förvånande bra.  Den är med Michelle Pfeiffer och Achton Kucher! Nu ska jag sysselsätta mig med att göra min matlåda tills på jobbet.
puss

Första stängningen

Ikväll har jag jobbat till stängning för första gången, jag kom hem 22.55, jissies! På dagen var jag och badade på Solö, det var skönt! Nu ska jag ligga framför teven och sen sova.

New things today

Jag skulle bara på stan en snabbis för att köpa nagellack, men hittade massa mer! Köpte också ett par extra trosor till bikinin som ni ser nedan. Jag är jätte nöjd med köpen. Idag var vi på Åkerö, fantastiskt vad varmt det var i vattnet, kanske 22-23 C? Om jag inte jobbar imorgon, ska jag åka och bada om det är fint väder. Snart är det inte långt kvar till C och jag åker!!!! Nu ska jag sätta mig framför teven och bara vila, är så trött!




Min outfit idag.

Lite segling 28 juli - 4 aug


Oh baby its a wild world

Nu är det så att det är dusch för mig, och imorgon blir det Åkerö, bästa stranden! Vi hörs när jag skriver.

Den som spar har rÅd

Dagens köp i täby centrum!



Fick glas när man köpte plusmeny, jag ville inte ha limegrön så jag bytte med Carl och fick blå!!!
Jag har köpt ett till linne men tyvärr så har mamma på sig den så jag kan inte fota. De skulle iväg på middag hos Tommy & Annelie. Den är trekvarts med blommor på! Sitter perfekt, nu väntas bara grekland och min lön!


Linnet köpte jag i Norrköping när vi var där.

Jag har visst glömt bort att jag har fått en LV väska av Carls syrra Monica!! Jag älskar den verkligen!
Nyss tjänade jag 20kr för Fredde orkade inte hämta gräsklipparen i förrådet så då fick jag göra det. Han är helt slut efter P&L. Och den dröjer bara nån vecka flyger han till staterna, känns häftigt att vi sedan i juni 2011 kommer dit och hälsar på honom, för han ska vara borta ett år!
Imorgon jobbar jag och sen tar jag nog ett kvällsdopp på något fint ställe, Carl åker ju upp till norrlandsorten på onsdag ... fy på han.
Tack och hej, leverpastej!

vad skulle vi annars göra?!

Badat vid solö idag, träffade Sabina också!! Det var ett tag sen man såg henne, kul att se henne. Imorgon far jag och C till täby centrum och ska shoppa loss! Jag bloggar om det senare om vad jag köpte.

Segling

Nu har jag varit och seglat i fem dagar som var så otroligt mysigt, det är andra gången jag seglar, och brun har man blivit. Innan dess var jag nere i Åtvidaberg och firade midsommar! Bilder kommer någon annan dag. Idag har jag jobbat mellan 09:30-15:00, skönt att casha in lite pengar! Jag träffade Sofia som också jobbade där idag, det var kul och det var länge sen man såg henne..
Igår såg jag på The ring, eller jag tittade mest in i kudden ska jag säga er!
Imorgon blir det stranden för mig. sån hetta som det är i Norrtälje måste man bada, inte för att jag har badat i år, jag skäms. Men om 29 dagar åker C och jag utomlands!

Vi hörs när vi hörs. Vilket inte är så ofta.. pga SOMMARLOV!!!!
Förresten kom jag in på min skola, är jätte nöjd, jag höjde mig i fem ämnen också!

puss

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0