En fantastisk dag!

Hej! Det har varit ett tag sen senast! Brännan har nästan försvunnit för att det är ju inte så soligt här hemma nu mera. Men jag hade i alla fall en toppen dag i fredags! Vi började med att ha musik, men en kille som heter Thomas. Han verkar i alla fall hyfsad. Sen hade vi hantverk frisör resten av dagen. Vi schamponerade varandra och stylade oss lite. Det var kul! Nästa vecka ska vi börja klippa, woho. Min skola är jätte bra, inte så mycket att göra men,  det är inte alls som roslags. Nåväl, efter skolan, och all styling så åkte jag danderydbussen för att möta upp Erika och Sofia! Men Erika åkte hem efter någon halvtimme, så då blev det bara sofia och jag. Vi hade det något otroligt mysigt, munnarna bara pratade i ett. Och shoppningen gick snabbt och smidigt, eftersom vi bara hade 2,5 timme att hitta allt vi ville ha!
Sen när affärerna höll på att stänga och vi var jätte nöjda med alla köp, så var vi bara tvungna att äta, benen och fötterna gjorde ont.. Men efter någon halvtimme av letandet så hittade vi ett jätte härligt fik, som också hade mat. Tiden bara rusade iväg. Men det var hur trevligt som helst.
Jag kom väl hem vid halv tio. Helt slut, helt glad, och så nöjd! Jag har dessutom lagt undan 2000kr till USA till nästa sommar, när vi ska träffa min bror som är där nu! Det finns inte så mycket mer jag kan säga nu, än att jag ska väl uppdatera mer och mer..
Jag har fått höstjobb på flygis! Så det känns bra, kommer kanske få sommarjobb där nästa år då med. Jag är hur glad som helst. Ikväll ska jag jobba sent, som jag gjorde igår med..
Men jag taggar inför torsdag för då ska jag och Nikolina(Nicko), kanske Gabby, vara inne i Åkersberga och jag ska fixa mina naglar! härligt. Jag fotar senare!
















GREKLAND!

Allt packat! Allt fixat! Bikinin är med! och alla 10 ton kläder. Pass Pengar Pilletter(biljetter, Det måste vara tre P:n) är med! Jag vet inte hur många gånger som jag vägt om väskan, eller rättare sagt pappa.
IMORGON GREKLAND HERE VI COMEEEEE!!!

Myskväll

Tack för en till mysig dag, Gustav och Louise!! Det blev hemma hos mig i Rummet. Med dipp och chips. En wallanderfilm och Brothers! Kanon.

Fantastiskt!

Dessutom har jag jobbat idag 09-14. Jag kände mig jätte trött.. men efter min lunch blev jag allt piggare! Pappa och jag kanske kollar på bio idag, Inception. Vet ej. Måste packa också.. ska till grekland om 3 dagar!!
Puss

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0