Sitter på svenskan

Nu sitter jag på svenskan, har snart gjort klart svenskan. Måste spåna lite mer på den. Men tycker att den blivit helt ok! Idag ska jag gymma med Julia! Ha en bra dag. Puss

En bild säger mer än tusen ord


Pappa, du är bäst


Bruno Mars

Jag älskar videon! Just the way you are

Första advent

Igår var jag, mamma, cornelia och petra i stan och shoppade, åt god mat och delade samtal! Det var hur mysigt som helst. Jag shoppade inte så mycket, men en pälsmössa hittade jag! Jag är riktigt nöjd över den och kommer ha den när vi åker till Romme efter jul, när det är riktigt kallt och när våren börjar komma för det är så snyggt att ha den till en skinnjacka! 
Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa saker här hemma. Känner att det är en sån söndag som man behöver ibland.

Nu har min älskling åkt till Kanariöarna .. Kul för honom! Men jag kommer sakna honom tok mycket!
Jag älskar dig gubben <3

090617

She is a good girl

Sitter på mammas jobb, det är julmarknad här, så tänkte köpa lite saker. Det är så kallt ute, -7. Mamma åker inte hem förrän 18, tre timmar tills dess. Jag har ingen aning om jag ska gå hem eller om jag ska åka med henne, men det är så lång tid tills dess.

Eftersom jag inte hade en kund idag.. så fick jag arbeta på en docka. Jag klippte en uppklippt frisyr (ökad längd), och sen kom Anette och föreslog om jag ville styla läraren Carolina.. Det blev väl sådär, för hon hade jätte kort hår och hon ville få lockar på det. Men hon såg nöjd ut i alla fall. Det var nog på tiden att hon lockade håret eftersom hon bara gjort det 2ggr de senaste 10 åren! Cajsa klippte hennes mamma, det blev kanon snyggt så hon borde vara stolt!

Men nu ska jag ut och vara lite social, även om det är kallt.

Olycka

Nu har vi suttit 20 i bussen precis utanför Norrtälje och står i kö, det har skett en olycka framför oss! Hoppas att det går bättre snart. Det är jätte halt ute! På med bälte!

September - Mikrofonkåt

September har gjort om Petter's rapp låt till sin egna verision i programmet "Så mycket bättre". Denna låt tycker jag om!




Nu blir det en dusch, sen sova! BIG KISS

Uppsättning

Jag gjorde en slarvig uppsättning av två stycken "kedjeflätor". Blev inte så jätte nöjd men jaglät fantasin flöda.

Allt annat än bra

Idag hade vi praktiskt prov på curlerutkamning och tuppering! Det gick bra, fick bra betyg på dockan!
Jag är helt slut trött, irriterad, arg och besviken. Många förklaringar hur jag mår. Jag tycker bara att vissa personer kan börja planera saker lite och inte lova saker. Och sen att man bryter det man lovat. Inte OK!
Imorgon ska jag väl göra uppsättningar och allt möjligt på en docka medan många andra ska ha kunder. MEN INTE JAG! och jag undrar vems fel det är?

Snart tjugoett

Snart är klockan 21 och det innebär att grey's börjar då, men jag orkar verkligen inte vara uppe. Utan istället ska jag sova och Vaa taggad imorgon för jag ska gymma och aka börja på riktigt nu med! Jag tycker att veckan hat varit jobbig. Det kommer nya saker och uppgifter hela tiden. Läsa engelska bok, göra en film analys, har nu 5-6 praktiska prov på frisör och 4 repetitiv på olika kapitel om frisör, ha eget föredrag om ett argument som man både ska kunna vara för och emot och plus matten som jag håller på att tentar.. Men är riktigt glad att jag fått VG på ett matte prov och VG/MVG på svenska bokanalysen.
Men det låter mycket, men ändå så är det inte mycket. Men är ändå JOBBIGT!
Mamma och jag (mest mamma) har plockat upp julstjärnor och förbereder inför första advent, det blir så mysig.

Jag vill bara säga att jag har världens bästa pappa ♥

Föredrag

Nu har jag helt själv engelska föredraget klar. Det gick ganska bra. Läraren berömde mig i alla fall, haha.
Jag vet inte hur jag har planerat dagen, men hoppas på det bästa. Imorgon ska jag gymma.
Och jag måste hem och plugga frisör, har prov på onsdag!

Ung & bortskämd

Idag har jag varit ledig. Skönt. Calle kom vid tio till mig, sedan åkte vi runt lite i norrtälje med bilen på dagen, handlade lite mjölk och köpte en present till mamma. Sen nu skulle C hem och vi äta. Det har inte hänt så mycket mer idag. Nu ska jag plugga mer matte, för jag har prov på geometri imorgon! Men kan det kanske bra nu ändå, men det är värt att plugga mer än för lite! Sedan ska jag se på ung & bortskämd! Ha en bra kväll!


Klippt mamma

Nu har jag klippt mamma! men måste vänta och se resultatet eftersom det är lockigt!
Mamma har varit snel och gjort dipp där vi ska doppa gurka och chips! Klockrent slut på söndagen ;)

Bild på mig och Julia från balen! Klockren bild

Fläta och svinrygg!


På musiken gjorde jag en utbakad fläta på cajsa!

Dessutom så gjorde jag en svinrygg på frisör lektionen. Blev inte jätte nöjd men min frisörlärare tyckte att jag gjorde ett bra jobb!

Calle mötte mig efter jobbet, han hade haft en heldag med laget. Bowling och middag. Han var lite glad i hatten när han träffade mig efter jobbet, haha. Sedan gick vi hem, vilket tog 50 min men det väl ändå skönt att få friskluft, när man har jobbat till stängning. Idag har jag hittills pluggat matte och ska fixa på mitt rum strax, det ser ut som om en bomb har varit där!
Jag är ledig imorgon och C ska ha prov, sen kommer han till moi.

Work work work

Sitter på jobbet. Börjar om en kvart. Idag har jag och Cajsa sett Carls hockey match som slutade 5-2 till Roslagen! Grattis!! Vi hörs imorgon puss!

Nya köp från Uppsala!


Som sagt, så åkte jag och mamma till uppsala! Det blev lite shopping, tre par leggings och en mössa! Dessutom köpte jag en dekoration till mitt rum. Jag har tänk länge att jag velat göra någonting med mitt rum så jag kommer fixa och trixa i helgen och möblera osv.
Nu sitter jag i soffan och ser på den efterlängtade serien Grey's.



Exempel hur det kan se ut! Det kommer bli perfekt!

Utmanad av Emmy

Jag blev utmanad av Emmy, där man ska skriva dessa inlägg under en hel vecka, vilket jag ska börja med imorgon med Dag 1, där jag kommer presentera mig själv. SPÄNNANDE! En riktigt kul sak faktiskt.

Dag 1 - Presenterar mig själv
Dag 2 - Speciella minnen ur mitt fotoalbum
Dag 3 - Mitt Gymnasieval
Dag 4 - Saker och prylar jag inte kan leva utan
Dag 5 - Min bästavän
Dag 6 - Min familj
Dag 7 - I min handväska

Biltur med älskling

Jag måste säga att det var en otrolig känsla av att MIN POJKE hämtade mig och Cajsa i berga. Han klarade uppkörningen, och jag är så stolt! Sedan körde vi runt lite i norrtälje, underbart! Sen när vi kom hem så latade vi oss framför teven och nu snart när C har ätit så ska vi iväg och handla något gott, för att fira!

Jag är ledig imorgon, vad skönt! Så när mamma har slutat ska vi åka till IKEA och shoppa lite. Eller kolla, försöka att bara titta haha.

Har han ätit för mycket godis? eller har han fixat ett tandskydd till hockeyn? Svår fråga!

Krabban

Efter skolan tog jag, Emmy, Cajsa och Sara bussen till ny och sedan vandrade vidare till krabban, där vi tog en stor fika. Det var så kul och mysigt. Alla pratade och skrattade, vi pratade om gamla minnen. Allt och ingenting. Nu är jag så mätt så jag inte orkar äta mat, haha. Grattis får jag säga till älskling som klarade körkortsteotin idag, 60 av 65 ;) det var riktigt duktigt av honom och imorgon är det uppkörning för honom. Nu väntrum jag tills ung & bortskämd börjar och sen blir det sängen! Hade bra. Puss

C.S

Jag älskar dig, du är helt fantastisk!

År 2007, så jävla snygg även om det är 3 år sen. Känner ni igen honom med lockarna i nacken?
Puss på dig älskling. Helt underbar.

Atlantica 2010

Var som sagt hemma hos C igår och träffade Monica m. familj och Jocke! Vi åt god mat och efterrätt, och sedan tittade C och jag på filmen "Underbar och älskad av alla". Den var faktiskt bra!
Nu håller jag på att finslipa min bokanalys.. Snart klar i alla fall!


Monica visade bilder från Atlantica 2010, där de stylade modeller och denna frisyr gjorde hon! Grymt cool. Det ska föreställa ett hjärta, men gick inte till 100 för modellen hade lite för kort hår, så det räckte inte. Men jag tyckte att det blir hur coolt som helst. Vad tycker ni?

All i need is you

Jag älskar bara denna låt. Kan lyssna på den hur många gånger som helst! Lovar att uppdatera mycket imorgon. Nu ska jag snart till carl, har duschat och fixat mig nu, så man är freesh. Använt mammas present (tiny volymizer) skit bra! och håller länge ;) ha en bra kväll, för det kommer jag ha! puss

Föredrag i frisör

Idag har vi haft föredrag om "hår och hud" och jag tyckte att vi lyckades bra! Men resten av dagen var så där, man hade inte så mycket kraft kände jag. Jag har dels gått och lagt mig lite senare i veckan än vad jag brukar.. Men jag klippte lite på en docka och sen rullade jag curler, (skrolla ner om ni inte vet vad curler är!)
Ikväll känner jag bara för att vara hemma och titta på idol, inte ut någonstans. Har ont i huvudet, så ska ta mig ett stort glas vatten och sen sova ut imorgon! Jag har bilder sen veckan men jag lägger ut de imorgon när jag har tid.
Vi hörs imorgon. Puss på er


Utveckligssamtal

Nu sitter jag i skolan. Vi har slutat, men jag måste sitta här i 1,5 timme för att jag ska ha utveckligssamtal halv 5! Senaste tiden också.. Jag längtar tills mamma kommer med en macka till mig som jag ska äta.
Nu ska jag vara duktig och göra klar svenska analysen på romanen som jag läst!

puss

En bild från halloween, vår pumpa

Busskaos

Igår efter skolan kom vi inte längre än 10 minuter efter Berga. Det var snö kaos och vägen till Norrtälje är super smal! Det hade skett en olycka framför oss så vi var tvugna att stanna innan en uppförsbacke, kanske 30 min senare så tror ni inte att vår buss körde i dike?! och att vi fick sitta i bussen utan värme i mer än en timme. Sedan kom den senare bussen som också var försenad 16.40. Vi var hemma ca 18 och det tog oss 3 timmar från skolan till dörren hem! Snacka om en långtur.

Svenska lektion

Sista lektionen är svenska, vilket jag inte alltid är bra på men jag försöker! Det kurrar i magen och hoppas på att tågen går, för det snöar nämligen ute och vi får hålla tummarna på att vår buss inte åker i dike ..
När jag kommer hem ska jag baka Chocolate chip cookies.
Puss

Dansuppvisning

Kommer ni ihåg tjejer? grymt är ordet

Middag på Ett Glas

Idag är det mammas födelsedag så jag kom in till henne imorse och sjöng för henne. Hon fick presenter av mormor och jag kommer ge henne 3 i eftermiddag! Den ena är från pappa. Vi ska äta middag på Ett Glas , det kommer bli så perfekt! Sen när jag kommer hem måste jag plugga engelska ..

Puss

090617

Wild horses

Mamma och jag ska fira hennes födelsedag med en middag på Ett Glas och en efterrätt med frukt, glass och nutella! Kan det bli bättre?!


En bild på mig i somras i Åtvidaberg, tror jag att det hette? Det va ett ta sen! Nu är det bara 47 dagar till julafton, herregud vad tiden går snabbt, säger jag bara!
Ha en bra kväll. Puss

Familjen Hemlén

En liten del av släkten (bara en man) kom till Norrtälje och firade mamma i förskott! För hon fyller 43 år imorgon! Det var jätte mysigt. Alltid på våra släktträffar så har vi så kul, älskar vår släkt! Vi drack kaffe och åt lussebullar och muffins med after eight smak! En liten stund i allafall.
Jag har läst ut min bok idag, den var jätte bra men sorlig och berörde en. Jag hoppas inte referatet ska vara klart imorgon, för det var inte så vi hade sagt, men det står det på hemsidan.. Vi får prata med vår mentor! Skola imorgon.






Jobbet!

Dålig uppdatering senaste dagarna, jag kommer blogga imorgon kväll! Nu sitter jag på jobbet och ska strax sätta mig i kassan och jobba järnet ur mig, nej där tog jag i! ha det bra allesammans, hörs imorgon! Puss


Ettårsdag

Älskling och jag hade det hur mysigt som helst igår! Vi firade ettårsdagen som förlovade på Kwang Chow (china) på stan och sen hyrde vi en film som hette "Frozen" , den var bra men läskig. I o försig så tycker jag att alla thriller, skräckis, rysare och sånt där är läskigt! Jag fick två presenter av honom också! Det kommer bilder på det sen! Ett jätte fint halsband och ett armband, han har smak! Efter filmen däckade båda i sängen och glömde släcka lampan! Snacka om trötta! Tack för en bra dag, sötnos!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig inte speciellt fräsh! Så det ska bli skönt.
Pappa ringde idag förresten! Det var kul.


Vi hörs imorgon. Puss

Frågor o svar

Fanny om Mötet :
Fin ring! var är den ifrån? :)

Svar: Ringen är från Lindex!


Greys anatomy

Nu ska jag läsa bok tills grey's börjar. Jag ska spela in det också, för pappas skull.

Man saknar lite Izzie, George och Burke lite .. de är ju inte med i programmet längre. Men jag älskar serien ändå!
Jag taggar inför imorgon. BIO MED ÄLSKLING!

Mötet.

Det gick bra på mötet! De gick igenom mycket som jag lärde mig på första mötet. Kom hem för någon timme sen och nu blir det film och läsa bok! Jag är trött som gick upp 07.00 .. hur ska det sluta när lovet är slut, då ska jag gå upp 05.25.. uuuuh!


Flygismöte

Fick skjuts av mamma när hon skulle till jobbet, så jag ska sitta här ett tag och sedan vandra vidare till flygis och ha ett tre timmars kassa möte. Jag har inte så mycket att skriva om mer men kan berätta sen vad vi gjorde på mötet! Vi hörs om sisådär fyra timmar ;)

Sax över kamm


Före/efter bild på så kallat "sax över kamm" , det är sättet som man klipper herrfrisyr! Det var så kul att variera där också, inte bara toppa och uppklippning damfrisyr , utan också börja smått med herrfrisryer! ;) Men frisyren är inte klar. Men ville fota ändå.


Nu blir det Desperate housewives för min del. Imorgon blir det 3 timmarsmöte på flygis. Men de skulle bjuda på gott i alla fall. Jag måste seriöst börja läsa min bok, jag ska läsa i reklamerna. Hade bra. Puss!

Håruppsättning

Jag glömde att skriva att vi gjorde en paus i klippandet! så vi gjorde uppsättningar, alla gjorde samma uppsättning. Det var jätte kul att varva av lite faktiskt. Min frisör lärare Anette tyckte i alla fall att jag gjorde ett bra jobb. Men jag lovar er, det var mycket hårspray på händerna efter uppsättningen. Denna uppsättningen är hur lätt som helst när man kan den, det är bara alla knep som gäller! Det kanske ser komplicerat ut men det är inte så farligt. Men man blev trött i händerna efter ett tag! Men det är bara att nöta.
Före

Efter



Faila lite, men det får gå för första gången!

Nå, vad tycker NI?

Present från mamma


Gissa vad jag fått? ;)



En man av guld

Denna man böjer träffade mamma och jag på i stan på drottninggatan och när man gav honom mynt/pengar så böjade han sig ner stelt som satan, haha. Men kul att se!




Dessutom letade mamma och jag jätte länge efter ett speciellt café som sofia och jag fikade på.. men hittade det inte, puttsväck!! Så vi tog en dunderfika på Wayne's Coffee. Rekommenderas mycket, med tanke på utsikten och hur god kladdkakan var! Jag fick en tshirt av mamma, tack! Jag slänger upp en bild sen. Nu blir det tacos!

Påväg till stan!

Nu är det snart dags att sticka iväg till stan och möta upp mamma! Jag ska kolla på en ny tröja till på fredag, om jag hittar någon. Vi kommer ta en god fika där också. Kanske på Cup cake store! vet ej, eller så blir det de mysiga stället som Sofia och jag gick till!

Vi hörs senare.

Samtal från usa

Efter ett långt trevligt samtal med min efter längtade bror, som var super trevligt! Måste jag tyvärr sova nu, är trött! Det är en ny dag imorgon! Förresten har jag lovat mig själv nu att jag ska verkligen ta tag i att börja träna som aldrig blir av! Och jag glömde berätta att jag har nu har fixat en praktikplats, hur skönt som helst! Hade bra

SaW 3D

Jag har precis ätit färdigt och sitter i soffan och degar. Jag gjorde en synundersökning och fick tillslut godkänt på synen för körkorttillstånd.;) När C och jag kom hem, tittade vi på Saw III, det var mysigt. Sedan uträttade mamma och jag saker på stan. På tal om stan så ska jag och mamma dit imorgon och titta lite i affärer.

Jag har precis bokat biobiljetter på torsdag, det blir Saw 3D som gäller! Vi ska fira den dagen med tanke på att vi har varit förlovade i 1 år på torsdag! Det har varit det bästa året jag har varit med om. Jag älskar dig.

Sedan begynnelsen har du sett andra lida...nu är det din tur. Den sista pusselbiten är du.

Missa inte finalen!


You're the only one that knows

Nu ska jag fixa mig, sen ta bussen till station och möta upp carl, kolla synen och sen gå på stan lite.
Hörs senare.


Mina fina köp! Kavaj, leggings, mys tjocktröja, tshirt och skor! KANON!

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0