One Piece Stars and Stripes

Äntligen har jag fått min efterlängtade onepiece. I LOVE IT!!!




Låt mig höra

Kom hem för en stund sen. Efter mamma slutat ska vi åka ner och hämna min Onepiece som har kommit!
Jag har precis ätit mellis och ska snart ta tag i mitt stora projekt.. rummet.

Imorgon har vi kundpass och jag har ingen kund. Det känns därför kanske tråkigt att gå i skolan den dagen.. Men kommer säkert hitta på någonting kul.

Måste berätta att jag drömde en underlig dröm som verkligen gav mig en tankeställare, men säger jag inte.

Inbakad fläta i somras

Utbakad fläta

Gjorde en UTbakad fläta på mig själv nyss. slarvig gjord men vad gör det?
Snart kommer mamma och vi ska ner på stan för jag ska handla litet.


Ha en bra dag. Här skiner solen

Tattoo


Jag är jätte sugen på att tatuera mig(jag vet pappa och mamma, VÄNTA TILLS DU ÄR 18!!!!), och om jag någon gång skulle göra det skulle jag antingen kanske göra så som på bilden. Fast min pappas eller mammas födelseår. Eller mina barn.

Out


Jag vill utomlands. Man saknar brännan en aning! Men snart så!

Matematik

Matte provet är avklarat.. Det gick ok! Snart ska vi ta bussen hem. Det är sjukt skönt för jag är så trött. Vi hörs senare. BIG KISS

Wonderful world

Jag har pluggat mycket nu, fast tagit 1 h paus nu. Nu fattas det bara mat i magen och sen fortsätta plugga ..

Juste jag höll på att glömma. Imorse kom vice rektor in och skolsyster, våra mentor givetvis till oss för att vi skulle ha serious talk. Det gick bra eftersom vi behöver ha teambuilding i vår klass. Allt rektorn sa stämde in ganska bra. Det slutade i alla fall att vi fick massera varandra till lugn musik och släckt i taket, hur skönt som helst. Snart kommer de fixa in lektioner där vi ska försöka få ihop klassen bättre. Jag är ändå positiv till det!

Sen idag på engelskan hade jag Sundström och Johnson övning inför nationella, muntligt. Jag tyckte att det gick galant. Efter skolan, hämtade mamma moi på station, skönt. Sen kom C och va med mig när jag pluggade och vi umgicks lite eftersom han åker till fjällAA imorgon.. Hoppas han får det bra.
Annars hände inte mycket mer. Hörs imorgon!


Jätte gammal bild,

Hello

Sitter i skolan, har strax engelska. Ska hem och plugga matte sen, kanske träffar C en stund, vi får se.
Det känns så sjukt skönt att vi kommer kunna åka hem 14.20 bussen hela veckan!!!! Annars så händer det inte så mycket mer idag. Juste jag var inte så duktig igår för jag tog inte tag i mitt rum .. JAG LOVAR att jag ska göra det innan veckan är slut.

Mars 27, 2011

Har sagt hejdå till morfar & co. Sen nu har jag tagit tag i matten och svenskan. Känns skönt! Ingen vila här inte! Det blir troligtvis bara slappa, och STÄDA rummet. Skämdes när morfar kom upp och ta ner datorn som han fick.
Nu är det en hel vecka skola och på fredag har vi kundpass. Men vet inte om jag kommer ta dit en kund. Någon som vill?


Uppsättning


Jag gjorde mammas frisyr förra helgen men har inte haft tid att lägga upp bilder. Jag gjorde två inbakade flätor på sidan och lät resten av håret hänga på andra sidan, passade jätte bra på henne! Dessutom ser ni hur pappa blev klippt. tog inte före/efter bilder på det.

Today's missions

Igår var det inte så mycket som hände. Morfar m. sambo kom hit & lilla hunden, hur söt som helst. Jag har rensat min dator ännu mer, för den ska morfar få.
Jag har några missions att göra idag. Plugga inför prov, städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och rensa hela min dator och återställa den på något vis.
Senare idag ska jag jobba. 16-22.10. Sen hämtar troligtvis C mig och antingen åker vi hem till mig eller till honom.

Stars and stripes

Nu är den äntligen beställd!

Mycket på så lite tid

Jag är jätte trött nu för tiden. Gick och ka mig 20.15 här om dagen?! SJUKT! Men idag blir det lite senare, jag har nämligen pluggat hela kvällen och varit duktig. Dessutom såg jag på Greys som jag missade igår.

Idag tog jag & C en stor fika på krabban. Det var väl mysigt. Sedan hjälpte jag mamma med att handla till imorgon för då kommer morfar hit.
Jag känner verkligen hur trött jag är i mina ben, har stått så mycket idag och gått för den delen. Vi har klippt hela dagen förutom på slutet då vi fick göra uppsättningar. Vid klockan tolv kom min lärare och sa att det var krismöte för hela skolan. Det hade hänt en tråkig incident utanför. Det vi vet är att någon har blivit rejält hotad och nu har vi alla dörrar låsta till skolan förutom stora entredörren, så att vi ska hålla mer koll.

Jag har tröttnat på skolan denna vecka. Måste finna inspiration. Allt är lite smått jobbigt just nu. Tell you later...


Bild tagen från söta Emmys blogg. Hoppas det var ok att jag tog den. Här är jag med dagens outfit och med en inbakad fläta.
Dockan har emmy gjort. Tyckte den blev perfekt!

No sentence

Jag hatar verkligen såna här dagar, allt är bara jobbigt

How did you get this way?

Sitter i skolan. Det är intensivt skrivande på min populärlitteratur. Men snart slutar vi. Då har jag bussen hem och är hemma efter halv 17. Det har varit en jobbig dag, eftersom mycket bråk på idrotten. Vår klass måste öva på att samarbeta, VERKLIGEN!
Tur att min far ska grilla. Det kommer bli hur gott som helst. Första grillningen för i år.

Älskar er pappa och mamma.


Färga ögonfransar

Glömde att säga att Emmy & jag färgade ögonfransarna på varandra på frisörlektionen! Gick bra för att vara första gången! Nu syns de i alla fall .. haha.
Dålig bild från min mobil, BUT WHO SCARES?

Shake milk

Inte mycket att göra idag ska jag säga er. Ska till C ikväll i alla fall. Var cirka 6 veckor sen vi var hos honom. hehehe. Men så blir det om man har fullt upp och han bor utanför staden! Jag ska duscha nu, fixa mig och fika med min underbara familj, (bara min bror som saknas!)

Jag har slutat äta godis för jag har inget behov av det längre, men det kommer väl så småning om! Jag har valt att inte äta godis tills vi far utomlands. Vi får se hur bra det går, haha.

Nemen snart kommer mami & papi hem. Då blir det fika.

Snart

Snart är skolan slut, snart kommer pappa och vi åker in till berga centrum för att äta någonting gott, snart är det utvecklingsamtal för min del, snart kan man slappna av

Det är inte snart tills jag kommer hem, men så småningom

Flyg flyg & flyg iväg

Duschat med nya schampot och balsamet! Doftar hur gott som helst.

Nu ska mamma, pappa, c & jag norr om storstaden för att träffa mina kusinervitaminer.
Pusspuss

BED HEAD - present av Hårklipparna

Som tack för att jag varit duktig och en bra praktikant fick jag dessa. Plus att de sa att jag var välkommen igen!


Dumb Blonde Shampoo är ett TIGI schampo för skadat och uttorkat. Ger ett glänsande, friskt och luftigt hår. Det innehåller proteiner som bygger upp håret och ger fukt och näring. Dessutom är detta schampoo är färgbevarande och fungerar lika bra på blonda som på mörka hår. Shampot doftar gott av exotiska frukter.

Detta TIGI balsam ger ett glänsande, friskt och luftigt hår. TIGI Bed Head Dumb Blonde Conditioner innehåller proteiner som bygger upp håret och ger fukt och näring. Detta TIGI balsam är färgbevarande och fungerar lika bra på blonda som på mörka hår. Doftar också exotiska frukter.

Praktik

På praktiken har jag hunnit med:

- Stylat kund två dagar i rad.

- Schamponerat ett antal kunder. Både bara tvätta vanligt hår/färgat och med färg. (är lite mer speciellt med färg)

- Fönat volym på en kund

- Klippt en svårare klippning på en kund. Dvs bara med kniv, och på en korthårig, som vi inte riktigt gått igenom.

- & svara i telefon. hehhehehe det var ganska kul!

Med andra ord så är jag ändå jätte nöjd med det jag gjort. Fick produkter av Hårklipparna kommer bilder på de!

Tack för att jag fick vara där unde min praktik!

Lillevi i mitten, Lotta brunetten, Anna längst till vänser fick jag träffa! Plus Sara men hon är inte med på bilden!

Angånde bloggpaus

Fullt upp med praktik denna vecka. Idag har jag klippt en kund och stylat en annan! Kanon.

Vi bygger från land till land

Jobbade 15-21 igår. Gick jätte bra men sista tiden var det inte mycket folk. C hämtade mig och vi åkte hem till mig. Mamma & pappa hade köpt lösviktsgodis för en gångs skull, haha! Hur gott som helst. Kvällen avslutades med godis och Bridget Jones dagbok.

Nu har jag precis bakat en kladdkaka och ska sätta igång och städa rummet.

Dagens update

Igår fixade vi pass till mig, nästa vecka blir det att hämta ut det. Efter det åkte far och jag in till stan. Han ville inte berätta vart vi skulle äta för det skulle vara en överraskning men tillslut sa han att vi skulle äta på Grand Hotel! Super god middag, toppade allt. Vandrade runt i sthlm i finvädret och njutit av vårkänslorna! Det blev inga köp för min del, SPARA SPARA SPARA till utlandsresan som sker om mindre än 3 månader. Tack så hemskt mycket för den bästa far&dotter någonsin!

När vi kom hem så blev vi lite hungriga igen, eftersom vi åt 14.00 på Grand. Då gjorde vi lyxpannkakor med grädde, pricken över i:et! Sen var vi så trötta och mamma kom hem på kvällen så vi gick och lade oss.

Idag är jag världens lyckligaste. Kan tyvärr inte berätta varför... BAM BAM BAM. Det blir en överraskning inom några veckor!

Snart kommer C hit och ska käka med oss. Det blir oxfilé. Mums.

Inne på Grand Hotel

Närmaste dagarna

Har inte direkt haft tid att blogga. Mycket som händer nu när jag har lov. Imorgon blir det heldag i Sthlm med pappa. Sen fredag ska C och jag ha myskväll här hemma och lördag hoppar jag in extra på jobbet för Sara kunde inte! Vi får se om vi slänger in en tjejkväll där också! Nu ska jag duscha och sen ev. titta på BB! Puss

Föna volym

Jag fönade en docka i fredags. Blev slarvigt uppe på huvudet men vi skulle precis sluta och hade lite bråtton, hehe.. Men på sidorna ser man volymen om man tänker att dockan haft spikrakt innan.

Beautiful one

Har varit och storhandlat på jobbet och nu har vi precis fikat. Har lite saker att göra idag. C kommer nog hit, vi ska äta tacos ikväll. Gott.

110301

Första mars

Min drömresa

Maldiverna.. Ett ställe jag drömt om att åka till. Åka till kritvita stränder, turkosa stränder och bara njuta järnet! Maldiverna är 1192 olika öar och ligger i Indiska oceanen. Mitt mål är att åka dit innan jag är 30! Skulle jätte gärna vilja åka innan jag är 25 men vi får ta det som det kommer. Så klart vill jag vara borta i cirka 3 veckor då med.
Det som är så speciellt med Maldiverna är att vattennivån är ganska hög där så inom några 30-40 år kommer Öarna inte finnas, därför vill jag åka dit innan vattennivån blir alldeles för hög så att de kommer under ytan..


Detta är mitt bidrag till en bloggtävling som Resebokningen.se anordnar. Genom att blogga om min drömresa får jag en gratis bagagebricka och har även chansen att vinna fina priser där förstapriset är ett presentkort från Fritidsresor på 5.000 kr.
Läs mer om tävlingen här.

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0