ö- sund!

Chacha, Julia & Calle här! Vi ska strax gå och lägga oss för vi ska åka 5 timmars tåg imorgon, men det blir kul! Har packat ner mina Skullcandy hörlurar så det blir great, bara jag får sitta vid fönstret! Calle tar med sig sitt mobila bredband så jag kan blogga där uppe! så vi hörs imorgon :)

pusspuss

Piercing

På tal om annat! Jag har bytt snokpiercing :) skönt

60 av 811

Igår var jag på intervjuen på flygfyren! Tyckte det gick bra och nu är det bara att vänta.. till slutet på april, men jag tror de kommer ringa i mars om jag ska vara ärlig. Det hade varit 811 personer som sökt och de tog ut 60 pers till intervju! Och jag va en av dem, haha tur man har. Men det tar bara ut ungefär hälften till jobb..
Idag ska jag plugga på fysik, har prov imorgon + halsont..
Snart är det lov, och imorgon fredag , ska jag vara hemma hos älskling, har inte varit där på evigheter eller ofta, vi tänkte se "Barnhemmet" oooh, scaery. Sen på lördag GYMMA.
Det blir att åka tåg med Robert som har en bruten arm :( fredrik, calle och mamma till morfar och hunden. För Anna (Sambo) är inte hemma nu. Kommer åka skoter och ta massa foton! Det blir hur bra som helst! Är där några dagar men inte hela lovet!

Nu måste jag sätta igång.

Intervju på onsdag!

Jag blev jätte glad av att Anette på flygis hade ringt mig, och nu ska jag dit på onsdag på en intervju med någon tjej som heter Camilla. Det kommer nog gå hur bra som helst, bara att hålla tummarna!

Jag blev överraskad för att det va flygis för att jag trodde det va min mamma som ringde för hennes jobbnummer börjar på 7 och hon har alla möjliga nummer, så det vore inte konstigt om det va så.
Jag berättar senare på onsdag hur det gick! Pusspuss


Hejsvejs!

Avatar 3D

veckan/helgen

Spana in tanten över mitt huvud, hon säger typ : ÅÅÅ 3D!
puSs , vi är snyggast med 3D brillor!!

kort kort kort

Nu sk ajag plugga spanska , sen kommer älskling och sover här. det blir mysigt. Imorgon är det dags för mig att skrapa ett kort , undrar vad det är! Om ni inte fattar vad jag menar , så skrolla längre ner.


????

dress, oh yes!


Beautiful day

Förlåt! men jag kunde inte blogga igårkväll. Nu är bion bokad för imorgon, längtar.

¿Hola, que tal?

Nu ska jag plugga spanska! Men slänger in ett inlägg ikväll på min nya klänning/tunika!


I can change your life

Gymmade igår och street idag! Fyfan vad kul. Stephanie är precis likadan som mounia, glad och sprallig! Början av dansen är kanon. Och jag är jätte nöjd att jag valde nivå tre.


En sak till som jag måste nämna var att Eric Saade är så snygg!, förlåt älskling! MEN ÅÅ

52 weeks of naughty nights

Jag måste nämna att jag hade en otroligt rolig kväll med Monica, Tom, Carina, Thomas, Idde, Imra och min älskling! Vi va ganska många som mosades i soffan när melodifestivalen började!
Det jag gav till calle på alla hjärtans dag present var en fiffig grej, som han blev väldigt glad av, ska jag säga er!

så alltså skrapade han ifredags och jag kommer skrapa nästa fredag! Så sammanlagt kommer det ta ett helt år, innan vi är klara med detta. Och det som är så bra är att INGEN av oss vet vad det står på lapparna eftersom de är som "skraplotter". Så man överraskar varann varje vecka. Detta kan jag rekommendera.

Då var det så att han hade tydligen valt att göra det igår, men jag visste ju inte när det skulle hända och vad det var. Så va det så romantiskt att carl ropade på mig att jag skulle komma till toaletten , och jag tänkte: vad tänker han nu göra? & vet ni vad gullungen har gjort ? Han har tänt ljus i hela badrummet som överraskning! Så hade vi lugn musik och bara låg och myste! Helt underbart.

Sanning

Vissa ger bara upp på direkten. Man tror att någonting ska hända, men händer det något? - nej.
Jag har tröttnat totalt. Det är som om man säger att saker ska bättra sig, men inget har hänt sen i höstas.
Om man inte gör något nu, kommer det va försent. Tänk innan du gör ditt beslut

Mr. brightside

Min ansökan till gymnasiet är färdig nu, känns skönt att träffa nytt folk också. Är trött på nästan allt folk här. Ska dessutom gå i en annan stad, älskart! Frisörlinjen blir det för mig.
Sitter hemma hos älskling nu, det va ett tag sen jag var här. Snart ska vi äta kött & potatis, gud så gott. Man känner hur man börjar bli hungrig. Carl syster och man plus barnen är här, det är mysigt.
Jag drog upp till gymmet med mamma och älskling , men han hann inte för att hans träning var för tätt inpå.. men mamma och jag fick gymma rejält, skönt!

Carl och jag öppnade alla hjärtans dag-presenterna igår, så jag slänger in bilderna imorgon! Kan ju inte avslöja dem innan alla hjärtans dag ;)! Jag vill också säga grattis till Robert, han har tagit körkort!
Imorgon blir det dans, äntligen!  pusspuss

Rubriker blir tråkiga tillslut

Snart kommer älskling , han har precis tagit solbackabussen hit och han har varit i stockholm hela dagen. Jag slutade vid ett det var skönt. Jag undrar hur Carl kommer hem ikväll, han blir väl kvarliggandes här. Eller så säger han "Jag tar bussen hem" Men egentligen så menar han, "Jag orkar inte ta bussen, kan jag sova här?"
Imorgon ska han och jag ha det mysigt. Vi ska fira Lilla alla hjärtans dag, haha. För att C är inte här på söndag! HAN KOMMER BLI SÅ GLAD. Själv nu så sitter jag vid min brors stora dator, som är lika stor som en teve faktiskt. Han ligger i sängen och tittar på "2½ Men" och jag gnuggar mig runt ögonen.

Hannah nämnde att vi skulle gymma varje tisdag! Det blir bra med träning, fast jag tänkte gymma på lördag också. Ska boka spinning och någon annan gympa.

Jag har bytt dans också, eller nivå. Från 2 till 3. För de som går i nivå 2 nu är småttingar. 96 och neråt, så det blir bara pinsamt. Men det blir kul för då får jag dansa med Alexandra och Matilda och alla andra som jag dansade med förut!


Nationella 11/2

Vi har nationella i svenska idag. En uppsats skulle skrivas, och jag kan ju sisådär säga att jag inte är den bästa på svenska, men jag försöker och hoppas på det bästa.
Den här klänningen som visas här nere har jag beställt! JAG BLEV SÅ KÄR. tyvärr fanns den bara i 38 ... suck, men jag MÅSTE verkligen ha den. Om man blir kär så, ohmy ohmy. Nej nu ska jag gotta mig med coca cola och datorspel, haha! Dessutom så är det bara 28 dagar tills pappa kommer hem!!!!! Vi taggar inför Romme här hemma, hoppas du också gör det, pappa.

Det var allt för mig i denna inlägg.

Man är alltid fast vid datan

Innan jag somnar så måste jag bara säga att dessa leggings var dagens köp idag! GODNATT FÖR LÄNGESEN

Massor med pussar

Godnatt svenska folket! Nu ska jag borsta tänder, ta bort smink och tänka på morgon dagen.
- nationella sv-uppsats
- godis och läsk på nationella!
- dansa efter skolan
- träffa elskling? vet inte, får se :) :)

Nu säger jag så här! : PUUSSS!

Lite smått och gott

Jag fick ett paket när jag kom hem från skolan och det var örhängena som jag hade beställt! Skit snygga.
Kommer inte ha dem imorgon men på fredag troligtvis!

Denna dag bestod av bräda bräda och bräda! usCH, vad jag älskar att åka! Längtar tills Romme!
Här kommer bilder tagna av Sabina, Malin och Lisa.

Skit kul att det finns en backe i lilla norrtälje, men grabbarna grus som jobbar där är lite lustiga må jag säga!


På tal om annat så är det snart alla hjärtans dag, och jag har verkligen hittat en bra present. Men kan inte avslöja vad det är förrän älskling fått den, för han läser nämligen bloggen!

Nu är du Nicke Nyfiken va, älskling?! ;) du får se kartongen .. men jag har inte avslöjat någonting alls! Och du har inte en chans att veta vad jag har köpt.


Nya skor & pizza

Nya skor köpte jag idag, det blev ett par vita converse med skinn, och nu vill jag så gärna beställa en skit snygg tröja ... men pengar? - kan man inte få pengabyxor? Ska höra med mamma! Nej men jag är verkligen kär i den tröjan, och vill köpa den innan alla andra köper den! Så vi får se hur det blir. Annars kommer jag få valpögon och gå ner på knä. Jag spelade spel med Carl nu innan han skulle på träning och sen nu ska jag titta igenom hemkunskapen om jag orkar , annars gör jag det nästa vecka. Detta skulle bli en kväll med filmen Michael Jackson "This is it" men den kommer ut den 26 troligtvis. Men pizza blir det idag.


T
Typ såna här , fast i skinn!

Teve och mys

Jag gick inte på bilden i fredags för att familjen skulle åka på Sky View! Men tror ni inte att det är inställt bara för att det snöade så mycket dagen innan .. så åkte vi hem igen, kände mig inte riktigt pigg eftersom jag inte sovit mycket och är bombad med min förkyldning. Igår ringde Carl's bror Jocke till honom och undrade om vi ville komma ut till de i utlunda och titta på melodifestivalen tillsammans och titta på Bröllopsfotografen som de hade hyrt. Men det blev ingen Bröllopsfotografen utan Jalla Jalla och sen en film till Big Daddy. Det var i alla fall jätte mysigt.
Jag träffade också helt kollosalt söta Minou, och Gidde såklart.
Nu sitter Carl och jag i soffan, han tittar på family guy..............
Idag hade vi dans. Men synd att jag inte kan dansa pga bombad.
Nu ska jag mysa med min älskling! TJA

Carl hjärta Lia

Idag har vi varit förlovade i 3 månader. Tiden går så otroligt fort men jag tycker att vi verkligen tar vara på dagarna. Du är den bästa. Jag älskar dig idag, imorgon, i övermorgon och föralltid.

Globen Sky View

Har ätit donken mat , ska ta mig en dusch nu. Imorgon blir det häftigt med Globen Sky View! Det var på tiden också att jag städade mitt rum, usch vad äckligt länge det varit smutsigt.. Men det måste vara fint när älskling ska sussa hos mig imorgon. Jag gick inte på spanskan idag, kände mig hengig och helt matt, så pappa hämtade mig och så däckade jag när jag va hemma direkt nästan. Pappa håller på att vara i kö på en skitbra systemkamera på Ebay, den är INTE använd. Helt ny, hoppas vi får den. Det kommer bilder ifrån Sky View imorgon.

Vi hörs när jag skriver!



Nick Pitera - A whole new world.

Så jevla härlig!


Sovmorgon

Ingen engelska nu på morgonen så jag skrev ut papper på mitt föredrag. Börjar om en halv timme, ska kila snart.
idag blir det plugga för har föredrag imorgon. Jag måste erkänna att jag har träningsvärk sen igår. Gymmade med älskling. pappa & mamma gymmade också. Träffade milton och robin också! kul att träffa folk. Nästa vecka vill jag spinna, får se hur det blir!

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0