drag me to an other country!

Solat hela dagen, tur att det fina väder kommer nu. Köpte nya kläder till älskling igår. De var jätte fina. Jag vill åka till grekland nu!! Och  turturduvorna Louise och Gustav ska åka till Thailand imorgon, de är så söta tillsammans. Vi har lovat varandra att vi ska träffas, och när de kommer hem ska vi vara hos mig och käka gott! Nu ska jag till coop med mamma, vi ska scannna för en gångs skull! Är det bara jag som tycker dte bär kul?! Min bror kommer hem från Grekland imorgon.. bara han inte blivit brunare än mig så är det okej! haha. de har haft det kanon kan jag tänka mig.
Det här blir min uppdatering för idag. puss

Jag skrattar idag

Nu är kassaträningarna över! pju.. det börjar gå mycket bättre, men det är koderna som man inte kan riktigt. Men de sätter sig på huvudet efter ett tag. Jag hade kassaträning samtidigt som C också. Vi satt mittemot varanda hihi. C som var mest nervös var jätte glad efteråt och sa att det var kul! skönt, eftersom han ska jobba i kassan hehe.
Jag har varit riktigt dålig på uppdatering, det vet ni. Jag har haft fullt upp med alla födelsedagar, dop, student. Jag sitter nu och kekar marabou polka, som jag kan rekommendera! Jag kan ju säga att min bror ska utomlands imorgon.. och jag kan också nämna en annan sak!! CARL OCH JAG HAR BOKAT EN RESA. Det blir grekland vi åker till, fy fasen vad häligt, ensamna! Fy mig alltså, jag har inte städat på rummet, bara skjutit upp det .. jag vet inte hur länge det varit stökigt. Jag ska, JAG SKA ta tag i det imorgon, för det är så äckligt..
De två senaste dagarna har calle och jag hyrt filmer, Sex and the city och The perfect witness!
Imorgon blir det förhoppningsvis sola om jag inte hostar/är förkyld längre , annars kan man få halsfluss..ajabaja.
Hade bra. Puss

Minou Ingrid Katarina - Dop



Sötnos!

Sara student!











BAL 2010

Bal 2010.







Överaskningsmiddag!


Pappa innan han drog till jobbet! COOL

Kvällen spenderade jag med min pojkvän och familj på havspiren, hur mysigt som helst! Vi firade mig i förskott eftersom jag fyller år imorgon!






Hade gott nu. Jag ska tvätta håret och sen gå och lägga mig med C.

Bulletproof

Kassa träning idag på flygfyren. Jag stod i självscanningen och det gick helt okej! Det kommer bli manuelkassa som bli det svåra. Men det går nog för sig. Jag fyller år på fredag, wihu! Imorgon ska jag ut och äta på havspiren med familjen och min älskling, innan dess ska jag steka som fein i solen, stekaRn. Nu blir det hopp i duschen.
Puss

- gammal bild! någon förändring?

Gröna Lund

Ja då taggar vi till grönan tills på fredag! Sista saken vi gör tillsammans, klass 9B. Sorgligt, men kul att börja i gymnasiet. nu ska jag sticka, vi hörs nog mer imorgon. PUSS

Nytt köp, ny bikini!



Difficult isn't impossible -
RSS 2.0