skullcandy lowrider

Jag var och gymma igår med älskling, och det gick bra! Haha.. skit ont i benen bara. Kunde knappt gå till intersport för de blev som spagetti, men det gick ändå. Jag köpte mig en sportbh som jag ska träna i också.
Just nu har jag beställt ett par Skullcandy Lowrider - hörlurar. De är mycket skönare än vanliga snäckor, och sen bättre bas och så tänkte jag ha de när vi åkter upp i landet till släkt osv! Super nice.
Helgen har gått snabbt som vanligt, jag och Carl tog en dusch med ljus och hyrde filmen "det sista offret" och jag må säga att den var riktigt skum i slutet men annars bra! Pappa är hemma och resan gick suveränt!
Nu ska jag plugga hemkunskap HEJ.


carl namnsdag

idag är det carls namnsdag och jag överraskade honom med ett halsband & en skål med gelehjärtan.
mer blogg imorgon. PAAAAAPPA KOMMEER!!!

outfit


är killen tillbaka?


Bara för att..

Innan jag går och lägger mig , så vill jag bara säga att jag har haft en otroligt bra dag. Allt på grund av Carl.
Jag älskar dig!



Carl <3

Flickvän/pojkväns test! Alla som har en "partner" gör testet.

Vad heter han/hon? Carl Oskar Soldan Stenejö
Ålder? 17 år, fyller 18
Längd? 181 cm
Hårfärg? Brunt
Ögonfärg? Blå-gröna
Intressen? Hockey, gymma, sin älskling och polare
Födelsedag? 2 augusti
Hur länge har ni varit tillsammans? 7 månader
Hur länge har ni känt varandra innan? 2 ½ år snart :)
Hur känner ni varandra? Vi gick i samma skola för 2 år sen
Hur länge kommer det att hålla? Absolut, väldigt läng!!
Säg 3 saker ni har gjort tillsammans (aktiviteter): Akt skridskor, åkt båt och myst!
Säg 4 ord som beskriver honom/henne: Dålig förlorare, haha nemen! :) helt underbar, bäst, snygg, omtänksam
Skriv några i hans familj som du vet om (behöver inte nämna namn): Mamma, pappa, 3 bröder, syster, brorson, brorsdotter, systerdöttrar osv.
Vad är bäst med honom/henne? att han är den mest snällaste och helt klart bäst!
Vad är sämst? När han blir irriterad så håller han allt inom sig, men han har blivit bättre på att öppna sig!
Hur ofta brukar ni träffas? När vi känner för det, mycket alltså
Slutligen, vad heter han/hon på BDB? Har ingen bdb, haha..


I want to be your fantasy

Nu har jag fått min ring! äntligen, plus att vi fick 250kr .. very happy. Idag har jag spelat tevespel med älskling. Imorgon ska jag till skolan, känner mig lite hängig fortfarnade men.. ska till stan imorgon också och shoppa, jag skrev fel i inlägget innan, inte torsdag.
Jag fick en instruktör vid namnet carl stenesjö i helgen på gymmet! Känns kanon att börja faktiskt. Jag träffade Marcelo också, haha! Men det var en annan femma.
Jag har gjort klart min fysikuppsats nu, mailad och klar, skönt!
Detta är allt för mig idag.

det här är mitt liv, lever min dröm

jag er sjuk. vill se älsklings match, nu får jag tacka nej för jag ska bli frisk, hörde ni????? BLI FRISK. jag ser verkligen fram emot torsdag, då jag ska till stockholm. och sen framför allt fredag!!!! för då kommer pappaaa hem!
imorgon, måndag så hoppas jag verkligen att jag fått min ring... det går så jevla trögt! :(
bara för det ska jag gå ner och äta calles och min kladdkaka, hejdå!

You give me something,

Hemkunskapen gick super bra idag! Nu är det bara att plugga på historian och uppsatserna!
imorgon ska jag gymma med jullan, det kommer bli skönt! Sen ska jag hem och plugga. Calle var här idag, vi spelade tevespel, haha. sen stekte vi hambugare och njöt senare av det.Innan vi åt så skjutsade vi Robert och Fredrik till kvisthamrabacken, jag blev så sugen på att åka bräda. Robert har inte åkt innan, eller bara provat förut någon gång, men nu har han köpt egna saker så att han verkligen kan lära sig och det är superkul! Så Robert, Fredrik och jag ska åka på lördag hade vi tänkt, underbart!

Nu ska jag ta ett bad med massa massa skum. Sug på det!

hit ska jag! .... drömma om när jag badar.

Tik Tok Ke$ha Parody

bara för att jag tyckte att denna var härlig.

so goes the finger and the finger goes so

jag är busig. äter godis på en måndag .. inte bra egentligen för magen! har pluggat lite på uppsatsen, sen ska jag kolla igenom hemkunskapen, blä! sen ska jag duscha också , eller ta ett bad. imorgon ska fanimej ringen komma.. annars blir jag tokig. jag har bestämt mig för att spara mina pengar som jag får om typ en vecka, men jag ska köpa en sak! brun-utan-sol och sen så ska jag gå på bio på avatar med jullan troligtvis.

stök och bad

jag tänkte i alla fall ta och städa mitt rum, sen ta ett super mysigt bad!

toppen!

norrtälje

hej bloggen!
nu har calle och jag ätit frulle och jag skulle bara slänga in ett inlägg,medan han spelar på sitt xbox! vi får se om han kommer i från det spelet sen när vi ska in till norrtan. för det är nämligen så att vi har varit tillsammans i sju hela månader idag! underbart! men vi ska ta 14 bussen in och mamma har sagt att vi ska få överrasknings fika, så snäll hon är.
pappa ringde till mig idag. det var kul att prata med honom eftersom jag inte pratat med honom på cirka två veckor.. nu idag får han  äntligen bada i polen! jag vill också.men eftersom det är så varmt där nere så tycker han att polen som är 30 grader, han tycker det är kallt! det är mindre än två veckor till han kommer hem! men i allafall så ska jag försöka slita carl ifrån spelet och sen åka till norrtälje till mor min.
hadebra pusspuss


fjorton dagar

headern får vara så där så länge.. har inte mer tid nu. ska duscha sen sova skönhetssömnen!
imorgon är det två veckor tills pappa kommer hem, snart snart snaaart kommer han.

puss och godnatt.

get sexy!

jag har inga idéer på design! .. men jag försöker, idag har jag haft en mysig dag med älskling. vi tog en fetfika på krabban. vi har skrattat mycket. det är så fantastisk bra!

puss!

vet ni känslan?

carl och jag sa hejdå när han hade spelat matchen klart. han var jätte duktig, men det vet han att jag tycker! vi sa hejdå, då gick jag upp till mamma och carina och pratade mycket. carl visste inte att jag var kvar så han va sölig, annars hade han väl skyndat sig. men då ser han mig och blir jätte glad.
jag springer smått till honom och han skyndar sig också. han tar mig och lyfter upp mig, sedan snurrar han mig runt.
gud vad kär jag är.
vet ni känslan av att man säger hejdå? man vet att man kommer se varanda snart igen. dagen efter eller någon dag senare. men så blir det som en överasking att man ses fast man inte vet!
jag älskar dig du är mer än allt. ♥

ny bloggdesign


nu funderar på att göra en ny blogg design!

baby, you know how i work

cha cha , sitter hemma hos älskling. (i hans knä, rättar han), haha. vi har precis ätit god mat, tacos. och nu så håller vi på att ladda ner en film men vi kommer nog inte hinna se den ikväll, vet inte. ikväll kommer vi äta godis och bara ha det underbart! det här var bara en liten uppdatering.
hoppas det duger.
pusspuss


i want to break free

tro det eller ej, jag satte mig här för att slappna av lite, tänka lite och blogga. min fysikbok är öppen och jag har varit en duktig flicka och pluggat! för det är nu det gäller. calle och jag gick hem till mig idag, tittade på teve och poff..så somnade jag! gick upp sex imorse och gick och la mig vid ett.
imorgon tar jag bussen till älskling och sover där. på vägen ska jag köpa godis på hemmakväll så det blir kanon. jag hoppas vi kan ta ett skumbad tillsammans. han berättade för mig idag att han vet vad han kommer ge mig när vi varit tillsammans i sju månader.. hmm, undrar va det är?

nu ska jag förtsätta plugga och lyssna på star fm.
HEJDÅ

jag älskar dig <3
 pimp myspace

let us just be ourselves

här kommer lite allt i allo på bilder ! njut


nu har jag precis sett Wall-e för första gången, den var super bra!  han är alltför söt. alla ni bör därför se den!


nu blir det god natt för mig!
förresten har jag & carl varit förlovade i 2 månader idag, det ska firas med ben&jerrys imorgon, pansarbra blir det. men jag har ingen ring på fingret, för leverantören till poraths har lämnat fel ring två gånger, dom ska vara glansiga INTE MATTA. och sen har min varit fel storlek.. så ja. "den som väntar på något gott, väntar aldig för länge" .. jag undrar om jag inte har väntat länge nog. det är bara carl som har en ring, haha.. :( men det blir bra sen! nu ska jag svara på ett sms. sen sova. sen drömma en ljuv dröm. sen vakna upp med ett leende av att jag ska städa hela mitt rum som va städat igår men idag är det kaos!

pusspuss!


she's a lady,

skriver inte så mycket idag! räcker en bild på mina bruna ögon och min piercing .
ska äta kött snart, och imorgon blir det fika på stan. det va ett tag sen, gud vad mysigt! sen har jag ingen aning vad som händer sen, vi får se! det blir fika med julia imorgon faktiskt, det blir bra.

videoblogg av ulf ! så jevla bra


mamsen & lia


bara för att vi åkte pulka!


video på mig och mor kommer!

2 januari 2010

han är en karl-einar heckner lookalike! hihi.
pussss

i love you


blodbröderna


carl v lia


Difficult isn't impossible -
RSS 2.0