Monday may 31

Förlåt jag har inte alls haft tid att blogga.. Nu är det sista hela veckan på terminen, känns fantastiskt! Jag har fullt upp med att fixa det sista med skolarbetet.
Jag har dessutom köpt en ny bikini idag! sista i min storlek, kanon! Sola måste man göra nu, innan balen. Man vill inte se ut som en blekfis. Min balklänning är nu upp och insydd! Kommer bli perfekt med bränna
Tysklands bidrag var inte så pjåkigt, hon kanske inte är allt för smart och blev helt förvirrad när hon vann, men söt! Imorgon ska vandra till flygis och vara där i tre timmar - kassakurs. Får se hur det går, bara jag får någonting i magen innan jag åker dit. Nu blir det plugga spanska och svenska. HEJ


Sitting, waiting, wishing

Idag har jag solat solat och solat. Man får njuta medan det är sol ska jag säga er! Lite färg har man i alla fall fått.
Vi firade desstuom med glass - vanilj & mango sorbet och kladdkaka! Och nu har jag äntligen öppnat Twiligt böckerna, för jag har varit riktigt dåligt, för att jag inte läst dem än och jag fick de i julklapp.. hehehe.
Nu har C varit i solna och tittat på fotboll och ska komma hem hit och krypa till kojs med mig, men först måste jag duscha och föna håret! så man ser vettig ut. Nu har jag en stor bulle mitt på huvudet.
Måste titta kemin.. har inte vågat titta än, haha. Men tror jag kan allt! Det får gå som det går. Vi åt kanon middag, det är äkta sommarmat också!



Rebecka dagen!

Min namnsdag firades med presenter! Tack alla.


Efterlängtade

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT DEM! eller ja , mamma har! Tack mamma.

Big l0ve



Fullspeckad helg












Det blev en resa till Åland och träffade Calles syrra, Monica & Tom, deras barn Idde och Imra. Blev klippt också, tack monica, det behövdes!
Kanon helg! nu blir det teve! puss

Ring ring kärleksikonen

Bjuder på lite bilder. Jag är sjukt trött. Biologi Nationella och matte prov sista timmen.. suck.
Det som glädjer mig är att jag ska till Åland på lördag! Kvällen spenderar jag med Carl och vi ska se på greys snart! Dessutom så ska jag på öppet hus på mitt gymnasium imorgon! och träffa EMD, haha.
Hade så bra. Puss

Open your eyes


Raskens av Vilhelm Moberg

NU ÄR DET SÅ ATT JAG SKRIVIT REFERATET! tack och lov.
Peppar, peppar.. nu är det ren skriva allt annat skit! jag kommer bli klar idag!

Fruktsallad

Jag måste boka tid för klippning i veckan.. VIKTIGT
Nu tänkte jag hitta något hemma och äta. och sedan göra fruktsallad, det sitter fint för magen!


tio perfekta rosor

När älskling kom till mig på kvällen på lördagen, för jag ville det. Hade han en bukett rosor och en godispåse med sig. Jag älskar dig baby, det blev en surprice.
Dagen efter blev det rusning och vi tog en snabbfika hos mig. Kvällen spenderade jag hos honom.





Idag har jag varit inne i stockholm med älskling. Han passade på att köpa jeans, för 1600kr. Om man har cash så har man! Själv så köpte jag bara en mascara till mor. Dagen bestod av mycket mys, och solsken. Kan inte bli bättre. Vi fikade på vårt favorit ställe också! Sedan köpte vi jordgubbar och åt på vägen hem. Jag slumrade till på bussen, skönt! Nu har Calle också slut på pengar på mobilen och jag mitt går ut imorgon.. nu blir det tigga av mamma eller pappa, haha! nej jag får det av dem.

Vilhelm Moberg

Detta är så jobbigt. Jobbigt att läsa, jobbigt att tänka och jobbigt att skriva en hel recension tills på måndag!
Det är jobbigt när det är över helgen, allt med böcker i skolan är jobbigt! GODNATT

All the talk is getting old

Jag tycker mer om "nya" spotify! Den är väl inte så ny antar jag. Sitter och lyssnar på underbar musik.
Senare ska jag till coop och köpa Ben & Jerrys eller godis. Plus att jag måste tanka moppen.
Det pricker upp ute. Känner för en promenad, kan behövas.

FIKA

Nu blir det fika för min del! Ta sig samman i allt! Familjen väntar, puss!

någoting nytt någonting snyggt







You can sit beside me.

Calle kom hit en stund, utan att jag visste att han hade planerat det, hade inte hört av sig eller någonting. Det var jobbigt, bara tystnad. Jag bad han gå och sa att vi kunde träffas imorgon, för att jag orkade inte med en sån här dag till. Allt och allting blir så mycket jobbigare nu, vad än som händer. Jag kanske träffar honom ikväll, inte vet jag. Just nu vill jag inte tänka på någonting.

Something you don't remember

Snart är det en ny dag. Hoppas den blir bättre än denna, men samtidigt så vet jag att jag måste ta tag i allt imorgon, både positivt och negativt. Jag vill bara somna och sova jätte länge tills alla problem försvinner, tills tårarna inte längre faller, tills allting inte tynger ner och blir tusen gånger värre, tills allt är bra. Just nu känns det som om mina ögonlock väger ton, och gör ont, mycket ont. I'm falling to pieces. Nu ska jag stänga av min mobil och bara blunda och tänka om. Hur allt egentligen kunna vara nu. Om alla hade varit mogna och varit sig själva.

Det är komplicerat.

Difficult isn't impossible -
RSS 2.0